.

.

Декор на работния плот NUOBESTY, 6 Опаковки, Поцинковани Метални Кофи с дръжка, Мини през Цялата Саксия, Кошница за Растенията, Декоративен Държач за Малки растения и шо?

Декор на работния плот NUOBESTY, 6 Опаковки, Поцинковани Метални Кофи с дръжка, Мини през Цялата Саксия, Кошница за Растенията, Декоративен

BGN 3.70

Брой продукти
На склад

【Декоративно ведерко за бонбони】 - Това е ведерко за бонбони много класически и изтънчен, ви предоставя повече възможности за съхранение на шоколадови бонбониТези сладък ведерки за бонбони лесно ще направи впечатление на вашите деца, приятели, колеги, персонал, семейство. 【Широко се използва】 - Те могат да работят като необичайни съдове за цветя, сукуленти, бонбони, закуски, четка за грим, дръжки, малки играчки и т. 【Коварен производство】 - Изработен от поцинкована ламарина и е покрита с лак за печене.Тези малки метални кофи се различават добра здравина и издръжливост. 【Сувенири за партита】 - Донесе повече забавление на различни партита, могат да помогнат да се създаде по-богат атмосферата на фестивала. 【Празничен подарък】 -Той е подходящ за съхранение на различни малки предмети, чудесен избор на съд за свещи на Хелоуин, сватба, Коледа, рожден ден и т. Описание на Това малко метално ведерко за бонбони ще даде повече чар на вашия дом или декорация на партита.Това, без съмнение, ще бъде чудесно допълнение за вашата маса и прекрасен начин да се направи така, че децата да се чувстват по-щастливи.Изработен е от железен материал, безопасен за използване, не е лесно да се грижи за по-дълъг живот.Характеристики - Цвят : бял - Материал : желязо - Размер : 6,00 X5,00 X5,00 см / 2,36 X1,97 X1,97 инча - Тези сладки ведерки за бонбони лесно ще направи впечатление на вашите деца, приятели, колеги, персонал, на семейството си.- Това ведерко за бонбони много класически и изтънчен, ви предоставя повече възможности за съхранение на шоколадови бонбони.- Те могат да служат необичайни контейнери за малки подаръци, малки играчки, бонбони, закуски, кисточек за грим, химикалки и т. - Донесе повече забавление на различни партита, могат да помогнат да се създаде по-богат атмосфера на празника.-Той е подходящ за съхранение на различни малки предмети, чудесен избор на съд за свещи на Хелоуин, сватба, Коледа, рожден ден и т. Предпоставка включва 6 х малки железни кофи.

Други функции

Най-добри сделки