.

.

Hemoton 2 бр. кутия за съхранение в хладилник плъзгащо се чекмедже за съхранение чекмеджето за съхранение в хладилник (бежов)

Hemoton 2 бр. кутия за съхранение в хладилник плъзгащо се чекмедже за съхранение чекмеджето за съхранение в хладилник (бежов)

BGN 7.61

Брой продукти
На склад

Те могат да се движат и да се използват многократно, могат да се перат, те спестяват място и са практичниКонструкция от куха мрежа предотвратява отращивание.Чекмеджето за съхранение в хладилник, креативен и практичен дизайн. Екологично чисти материали производство, е безопасен както за носене на продукти, така и за съдове и плодове.Бъдете организирани в мивката и тезгяха.като домашен аксесоар за поддържане на чистотата в кухнята.Описаниеэто продукт ще се разложи на повечето прибори за хранене и да ги запази за цял ден с определен кух дизайн.Това е малка простор за дрехи с регулируема конструкция за закрепване.След измиване на съдове този предмет може да се постави в сушилнята. за разделители на хладилника, за разделно съхранение на плодове или малки зеленчуци и т. Това е удобен и полезен аксесоар за домашна употреба.Характеристики - Цвят : бежово. - Материал : полипропилен. - Размер : приблизително 21 x 16 x 8 см. е Екологично чист материал за производство, е безопасен както за пренасяне на храни, така и за съдове и плодове. - Плъзгащ дизайн на кутия за съхранение в хладилник, креативен и практичен. - Конструкция от куха окото, пречи на растежа. -Поддържайте вашата мивката и плота по-организирани.като домашен аксесоар за поддържане на чистотата в кухнята. - може да ги местите и да се използват многократно, за да може да се пере, той спестява място и практични.В комплекта са включени 2 чекмеджета за съхранение в хладилник.

Други функции

Най-добри сделки