.

.

50 бр. Котва Волан, Дървени Изрезки за Diy, Непълни Дървени Орнаменти, Дървени Парчета Направи си сам с дупки за Партита на тема Океана, Детски Занаяти, Scrapbooking, Украса з?

50 бр. Котва Волан, Дървени Изрезки за Diy, Непълни Дървени Орнаменти, Дървени Парчета Направи си сам с дупки за Партита на

BGN 5.02

Брой продукти
На склад

Материал : Изработен е от висококачествен естествен дървен гладка повърхност, е лесно да се боядиса и е трайна Размер : спецификации на продукта : 4,8*3.5 см /1,88*1,45 инча.Широка гама от приложения : Тези дървени декорации са подходящи за производство на основните елементи, табели, училищни проекти, албуми, албуми художествени произведения или за партита на океанскую тема, на рождения ден на русалка, декорации за детската душа в морски стил. Тези очарователни бижута определено ще придадат на вашия дом и офис нов вид.Уникален дизайн : Класически дизайн в морски стил с помощта на дървени бижута във формата на силует във формата на котва на волана изглежда много уникално и интересно, идеален за декориране морилками, мастило, раскрасочными материали и декорации.Незаконченная рана : Недовършена дървена повърхност може да се направи с помощта на боя, морилки за дърво, восъчна, поделочных мъниста и други украшения.Насладете се на дърворезба със своите приятели и семейството си с помощта на собствения си дизайн котви за лодка.Материал : Изработен е от висококачествен естествен дървен гладка повърхност, е лесно да се боядиса и е трайна. Размер : спецификации на продукта : 4,8*3.5 см /1,88*1,45 инча.Широка гама от приложения : Тези дървени декорации са подходящи за производство на основните елементи, табели, училищни проекти, албуми, албуми художествени произведения или за партита на океанскую тема, на рождения ден на русалка, декорации за детската душа в морски стил. Тези очарователни бижута определено ще придадат на вашия дом и офис нов вид.Уникален дизайн : Класически дизайн в морски стил с помощта на дървени бижута във формата на силует във формата на котва на волана изглежда много уникално и интересно, идеален за декориране морилками, мастило, раскрасочными материали и декорации.Незаконченная рана : Недовършена дървена повърхност може да се направи с помощта на боя, морилки за дърво, восъчна, поделочных мъниста и други украшения.Насладете се на дърворезба със своите приятели и семейството си с помощта на собствения си дизайн котви за лодка. ● Изработен от естествено дърво, изрязани с лазер и изгладен, от двете страни на земята до получаване на гладка повърхност. ● Просто раскрасьте и разукрасьте ги, така че те да са различни декорации за вашите различни поводи.

Други функции

Най-добри сделки