.

.

vvfelixl Неутрално Детски Спален Чувал Приказка за Русалки, Детски Спален Чувал Трилистники, Детско Носимое Одеяло, Спален Чувал за Бебета, Костюм за Сън за Новородено?

vvfelixl Неутрално Детски Спален Чувал Приказка за Русалки, Детски Спален Чувал Трилистники, Детско Носимое Одеяло, Спален Чувал за Бебета,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

? Супер мек и удобен : Детски спален чувал Mermaid Tale е Изработен от чист памучен плат памук и изкуствена коприна, нашият детски спален чувал, лека, дишаща и уютен ? Лесна употреба : Нашата конструкция с двустранен цип дава възможност за лесно обличане и стреля пелена, а долната светкавица позволява лесна смяна на пелените, да не махате спален чувал изцяло. ? Е просторен и удобен за ползване : Нашият дизайн с широк дъното осигурява на вашето дете достатъчно обхват и движения, както и дизайн без ръкави осигурява голяма свобода на движение. ? Идеална за засаждане : Нашият спален чувал се предлага в три размера (S, M, L) за новородени на възраст до 2 години.Моля, запознайте се с нашата подробна таблица с размери на фигура 3, за да се гарантира идеална за засаждане на вашето бебе. ? Гъвкав и удобен за ползване : Нашият спален чувал, идеално подходящи за спане, ежедневието и дори на къмпинг на открито.Съхранявайте на вашето бебе топлина и комфорт, където и да отидеш!. ? Супер мек и удобен : Детски спален чувал Mermaid Tale е Изработен от чист памучен плат памук и изкуствена коприна, нашият детски спален чувал, лека, дишаща и уютен. ? Лесна употреба : Нашата конструкция с двустранен цип дава възможност за лесно обличане и стреля пелена, а долната светкавица позволява лесна смяна на пелените, да не махате спален чувал изцяло. ? Е просторен и удобен за ползване : Нашият дизайн с широк дъното осигурява на вашето дете достатъчно обхват и движения, както и дизайн без ръкави осигурява голяма свобода на движение. ? Идеална за засаждане : Нашият спален чувал се предлага в три размера (S, M, L) за новородени на възраст до 2 години.Моля, запознайте се с нашата подробна таблица с размери на фигура 3, за да се гарантира идеална за засаждане на вашето бебе. ? Гъвкав и удобен за ползване : Нашият спален чувал, идеално подходящи за спане, ежедневието и дори на къмпинг на открито.Съхранявайте на вашето бебе топлина и комфорт, където и да отидеш!. ?Материал : Детски спален чувал "Приказка за малката русалка" на повърхността е направена от чист памучен плат, мека и удобна, а в средата със слой е изработен от изкуствена futon коприна, който е по-топъл и удобен.?2 начина за двоен цип : Спален чувал за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, безопасно проектиране, няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип и по-безопасни за използване.

Други функции

Най-добри сделки