.

.

Коледни Блестящи Люспи за Дизайн на ноктите, Снежинка, Чорап с Елени, Камбанка, Коледно Дърво, Дизайн на Нокти с Пайети във формата на Снежен човек, 3D Зимни Акрилни А?

Коледни Блестящи Люспи за Дизайн на ноктите, Снежинка, Чорап с Елени, Камбанка, Коледно Дърво, Дизайн на Нокти с Пайети във формата на

BGN 3.39

Брой продукти
На склад

【Брой】 Вие ще получите 2 кутии зимни коледни искри за нокти с пайети, съдържащи различни мотиви : снежинка, елен, елха, чорап, камбанка, снежен човек, подаръци и т, Можете да изберете любимите си или да ги комбинирате, за да задоволим всички ваши нужди за нокти-арта. 【Материал】 Всички пайети, изработени от златна сплав, която е по-канава, както и прави украса за ноктите по-блестящи. 【Лесна употреба】 подходящ за професионалисти или начинаещи. блестящи пайетки за нокти са идеални за естествени или изкуствени нокти. и могат да се комбинират с всички UV-гел-лакове за нокти, пудра за гмуркане и всички прахове за нокти. 【Безопасно】 Блестящи карамфил за коледните празници безопасен, нетоксичен, безвреден, безвредни за вашите нокти.И може да се комбинира с много декорации за нокти, за да се увеличи яркостта на ноктите и постигане на професионални ефекти нийл арт. 【Широко се използва】 Тези модерни блестящи декорации за нокти са много подходящи за 3 D дизайн на ноктите, дизайн на нокти с пайети, на декоративно-приложното изкуство, празнични украси, лице, тяло, нокти, своята практика за мобилен телефон, пригласительной картички и т. Коледни блясък за нокти, подходящи за професионални маникюрных козметични салони и домашна употреба.Набор от гвоздиков за нокти - чудесен подарък за жена си или за приятели. 【Брой】 Вие ще получите 2 кутии зимни коледни искри за нокти с пайети, съдържащи различни мотиви : снежинка, елен, елха, чорап, камбанка, снежен човек, подаръци и т., Можете да изберете любимите си или да ги комбинирате, за да задоволим всички ваши нужди за нокти-арта. 【Материал】 Всички пайети, изработени от златна сплав, която е по-канава, както и прави украса за ноктите по-блестящи. 【Лесна употреба】 подходящ за професионалисти или начинаещи. блестящи пайетки за нокти са идеални за естествени или изкуствени нокти. и могат да се комбинират с всички UV-гел-лакове за нокти, пудра за гмуркане и всички прахове за нокти. 【Безопасно】 Блестящи карамфил за коледните празници безопасен, нетоксичен, безвреден, безвредни за вашите нокти.И може да се комбинира с много декорации за нокти, за да се увеличи яркостта на ноктите и постигане на професионални ефекти нийл арт. 【Широко се използва】 Тези модерни блестящи декорации за нокти са много подходящи за 3 D дизайн на ноктите, дизайн на нокти с пайети, на декоративно-приложното изкуство, празнични украси, лице, тяло, нокти, своята практика за мобилен телефон, пригласительной картички и т.

Други функции

Най-добри сделки