.

.

Amosfun Организация и съхранение на баня в Скандинавски Стил, Двупластова, полици За Съхранение, Многофункционален Кухненски Рафтове За Съхранение на Подправки, Орга?

Amosfun Организация и съхранение на баня в Скандинавски Стил, Двупластова, полици За Съхранение, Многофункционален Кухненски Рафтове За

BGN 11.56

Брой продукти
На склад

организация баня и съхранение над тоалетна Висококачествен полипропилен материал с дебела дизайн, здрав и издръжлив на употребаДвуслойни дизайн, толкова повече неща могат да се съхраняват заедно, без да заема твърде много място в стаята.Дишаща и уменьшающий размножаване на материал, благодарение на куха конструкция.Добър кухненски рафтове за съхранение на вашите кухненски принадлежности, а също така е чудесен органайзер за баня.Лесно и удобно да се заемат или да публикувате всички ваши бутилки и резервоари може да се разпознае веднага.организация баня и съхранение под мивката описание Това е двупластова срок за съхранение, който е избран сгъсти полипропилен материал, безопасен и екологично чист, здрав, това е лесно да се прекъсне.Двуслойни дизайн помага да се съхранява повече неща, не като при това е твърде много място в стаята.Всички бутилки с подправки и кухненски аксесоари могат да се съхраняват заедно, за да си кухня е чист и просторен.Характеристики - Цвят : розов Материал : пластмаса Размер : 40 x 24,5 x 31,5 cm - Висококачествен полипропилен материал с дебела дизайн, здрав и издръжлив на употреба. - Двуслойни дизайн, толкова повече неща могат да се съхраняват заедно, без да заема твърде много място в стаята. - Дишаща и уменьшающий размножаване на материал, благодарение на куха конструкция. - Лесно и удобно да се заемат или да публикувате всички ваши бутилки и резервоари може да се разпознае веднага. - Добра кухня стойка за съхранение на кухненски съдове и прибори, а също така е чудесен органайзер за баня.Пакетът включва 1 x рафтове за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки