.

.

DOITOOL Акрилни Притежателя на Татуировка-на пишеща Машина Поставка за Татуировка-химикалки Рафтове за Изложба на Стоки за Татуировка-на пишеща Машина Поставка за Та?

DOITOOL Акрилни Притежателя на Татуировка-на пишеща Машина Поставка за Татуировка-химикалки Рафтове за Изложба на Стоки за Татуировка-на

BGN 3.57

Брой продукти
На склад

поставка за татуировка-на пишеща машина Подходящ за професионална и домашна употреба поставка за татуировка-на пишеща машина е Направена от висококачествен материал, трайна и практична за по-дълга употреба. поставка за татуировка-на пишеща машина Отлична стойка за шоурум. поставка за татуировка-на пишеща машина Лесна за използване, има красив външен вид и изискан изработка на производство. поставка за татуировка-Простата пишеща машина и във формата на писалка, което я прави по-практична.Описание Акрилни притежателя на татуировка-на пишеща машина, поставка за татуировка-химикалки, рафтове за търговски изложения на продукти, поставка за татуировка-химикалки, органайзер за салон за татуировки машини за татуировки-дръжки Характеристики - Размер : около 14,7x3,9x3,5 см - Материал : пластмаса.Пакетът включва 1x машинную багажник.

Други функции

Най-добри сделки