.

.

Tuosiwei 48 бр. Стикери за стена с пеперуди - 3D Пеперуди Декор за Стена, Подвижни Стенни Стикери за Декорация на Дома, Детска Стая Декор Спални (Син)

Tuosiwei 48 бр. Стикери за стена с пеперуди - 3D Пеперуди Декор за Стена, Подвижни Стенни Стикери за Декорация на Дома, Детска

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ Здрав и многократна употреба : Изработен е от PVC-материал, който може да се използва няколко пъти, просто трябва да си купите двупосочен лепилоСтикери за стена с пеперуди - продължават дълго, те са лесни за почистване и да се използват отново. ★ Широко приложение : използва се за декорация на партита, стени, детски стаи, спални, телевизионна стена, офис стая, рожден Ден, сватба, Коледа и т. ★ Ярки етикети на стената с пеперуди : различни размери и цветове.Всяка пеперуда е уникален и красив, да изглежда като истински пеперуди. ★ ЛЕСНО е ЗАЛЕПЕН : предлага се с гъба, приклеивающейся до брюшку всяка пеперуда, може да се използва върху суха, чиста и гладка повърхност. ★ 100% гаранция за връщане на парите: Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ако имат някакви въпроси.Не съм доволен?Моля, не се притеснявайте, връщане на продукт е гарантиран на 100% .Лесно се нанася, нетоксичен, защита на околната среда, се Отстранява, е трайна, Устойчива на натиск, удар, влагостойкости.Използва се за оформяне на партита, стени, детски стаи, спални, телевизионна стена, офис стая, рожден Ден, сватба, Коледа, автомобили и така нататък.Може да се използва за оформяне на тематични партита, музея на пеперуди, детска стая, градински приспособление, комплекти за фотография.Децата винаги обичат пеперуди.При тях често се получават невероятни работа с пеперуди дори по-добре от вас.Това е добър начин за развитие на мисловните способности и практически умения на вашите деца. Уверете се, че повърхността е гладка, не приклеивайте по грапава или неравна повърхност. Изберете мястото, което искате да нанесе, почистване от пепел и мазнини, дръжте го сух и чист. Използвайте пяна с двойно лепило и залепете пеперуда към мястото, където искате тя да е била.

Други функции

Най-добри сделки