.

.

Магнитен Държач за нож Orssay за стената, 16-Цолови Ленти от Неръждаема Стомана, Магнитна Лента за Ножове, Бар-Часова, Блок за Кухненски Прибори, Органайзер за предмети ?

Магнитен Държач за нож Orssay за стената, 16-Цолови Ленти от Неръждаема Стомана, Магнитна Лента за Ножове, Бар-Часова, Блок за

BGN 7.66

Брой продукти
На склад

1【Магнитни ленти за ножове премиум качество 】- Нашият магнитен държач за ножове произведени от висококачествена неръждаема стомана 304 и е снабден с мощен магнитЕлегантен, модерен, компактен дизайн пести ценно място на плота и верстака, обръщайки внимание на всеки кухненски интериор.САМО ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ!Нанесете след 24 часа!. 2【Здрав магнитен държач за ножове със силен магнетизъм 】 - Магнитен блок за ножове се използват за надеждно задържане на ножове.А мощни магнити помагат да предпазите децата си от остри ножове.Вашите ножове ще останат на мястото си и не соскользнут с това магнитно ножа.Той никога не ръждясва, никога не губи своя мощен магнитен заряд и лесен за почистване. 3 【Лесна инсталация】- Моля, първо залепете магнитен блок на притежателя на ножа, след 24 часа, след това може да се сложи нож на ивици.Това ще помогне на протоколи на притежателя на ножове работят по-ефективно.Ако по някаква причина не сте доволни от магнитен държач на ножа, просто се свържете с нас за да върнете продукта за пълно възстановяване или замяна. 4【Многофункционална магнитна поставка за ножове】 - Този магнитен нож е по-голяма дължина, която ви позволява да поставите повече ножове, отколкото повечето ножевых блокове на пазара, при това той е достатъчно малък, за да лесно да се побере в много уединени кътчета с креплении на кухненски стените; цялото оборудване е включено в комплекта за лесен монтаж. 5【чудесно за демонстрация】- Използвайте магнитна лента за съхранение на ножове за съхранение на ножове, ножици, инструменти, детски играчки, ключове и всичко останало, което смятате, че идеалното организатора.

Други функции

Най-добри сделки