.

.

18 Бр., Цветни чанти за Букети, Цветни кутии за Песни с дръжка, Опаковане чанта за цветарите, Водоустойчив Подарък чанта с цветя за Сватба, Ден на майката, Ден на Св. Ва?

18 Бр., Цветни чанти за Букети, Цветни кутии за Песни с дръжка, Опаковане чанта за цветарите, Водоустойчив Подарък чанта с цветя за Сватба,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

? Не се страхувайте намокания : нашите подаръчни торби с дръжки са изработени от качествен картон, те са дебели, непромокаеми, солидни, им е трудно да се прекъсне, цвят кутии подходящи за настаняване на различни цвята, което ви осигурява продължително приложение ? Съответстващи на размера : размер цветни кутии за аранжировок прибл. височина 32,5 см / 12,8 инча, дъното 20,5 х 12,2 см / 8,1 х 4,8 инча. Дъното на кутията е проектирана така, че да съответства на размера на повечето правоъгълни изделия от цветен стиропор, представени на пазара.Можете да закупите блок пяна с цветен модел подходящ размер и да ги използват пряко в тази кутия, за спестяване на време, прекарано в нарязаните пеноблоков. ?Дизайн на прозорци и дръжки : пакети за букета цветя имат 2 издълбани прозорци, което позволява на цветята се разтегне, като вашите букети и подаръци по-атрактивни, което може най-добре да покажат красотата на цветята.Дизайн с двойна дръжка прави букет по-обемен в кутия за подарък flowers bouquet. ? Много случаи на прилагане : тези цветни кутии с атрактивни цветове и дизайн, широко се използват за различните случаи.Например, сватба парти, душ за младоженци, детски душ, парти по случай рожден ден, Ден на благодарността, Ден на майката, Коледа, выпускная церемония, честване на годишнини и т. ? Отлично брой : в комплекта са включени 18 пакетчета за букети цветя 2 от различни цветове, а именно розово и черно, на 9-за всеки цвят, това е достатъчно, за да задоволи вашите нужди в опаковки за цветя и подаръци, можете да ги използвате за декорация на подаръци за вашето семейство, приятели, любовници, учители и съученици. ? Не се страхувайте намокания : нашите подаръчни торби с дръжки са изработени от качествен картон, те са дебели, непромокаеми, солидни, им е трудно да се прекъсне, цвят кутии подходящи за настаняване на различни цвята, което ви осигурява продължително приложение. ? Съответстващи на размера : размер цветни кутии за аранжировок прибл. височина 32,5 см / 12,8 инча, дъното 20,5 х 12,2 см / 8,1 х 4,8 инча. Дъното на кутията е проектирана така, че да съответства на размера на повечето правоъгълни изделия от цветен стиропор, представени на пазара.Можете да закупите блок пяна с цветен модел подходящ размер и да ги използват пряко в тази кутия, за спестяване на време, прекарано в нарязаните пеноблоков. ?Дизайн на прозорци и дръжки : пакети за букета цветя имат 2 издълбани прозорци, което позволява на цветята се разтегне, като вашите букети и подаръци по-атрактивни, което може най-добре да покажат красотата на цветята.

Други функции

Най-добри сделки