.

.

Комплект силиконови пръстени за пениса от 3 опаковки, Халка за пениса за по-продължителна, жестока и силна ерекция, Пръстени за пениса 3 Размера за мъже, меки и водоу?

Комплект силиконови пръстени за пениса от 3 опаковки, Халка за пениса за по-продължителна, жестока и силна ерекция, Пръстени за пениса

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Увеличете удоволствието и прослужите по-дълго】 Този комплект пръстени за пениса удобно облегает основата на пениса и помага за засилване на ерекцията и удоволствиеФизически до определяне на размера на вашия член, тази секс играчка за възрастни удължава продължителността на секса и удължава еякулацията. 【5 различни размери】 5 пръстените за пенис с различни размери, за да отговори на всички ваши нужди! 3 единични пръстени, 1 двоен пръстен, 1 троен пръстен.Предлагаме ви различни методи на игра, които можете свободно да избере.Всички стилове на носене ви осигури безгрижно опит за постигане на дълготрайна ерекция!От начинаещи до напреднали, вие винаги можете да намерите подходящи за вас комбинация. 【Повече и повышающая твърдост】 чрез Ограничаване на притока на кръв към пениса, тази секс играчка за възрастни може да ви направи повече, за по-дълъг и по-стегната.Правейки ви по-стегната и по-големи за по-дълъг секс. изненадайте партньора си забележителна твърдост на пениса!. 【Безопасен за тялото силикон】 Той е сигурен, ляга равномерно и удобно е. 100% водоустойчив, без мирис.Той може да е попречил на пениса и тестисите, без болка, увеличаване на мъжество за допълнително удоволствие и издръжливост. 【Неброская опаковка】 личните Ви данни живи и здрави!Всеки проблем с продукта, моля свържете се с нас по всяко време, 24 часа на добро и професионално обслужване кликнете тук за вас!. 【Увеличете удоволствието и прослужите по-дълго】 Този комплект пръстени за пениса удобно облегает основата на пениса и помага за засилване на ерекцията и удоволствие.Физически до определяне на размера на вашия член, тази секс играчка за възрастни удължава продължителността на секса и удължава еякулацията. 【5 различни размери】 5 пръстените за пенис с различни размери, за да отговори на всички ваши нужди! 3 единични пръстени, 1 двоен пръстен, 1 троен пръстен.Предлагаме ви различни методи на игра, които можете свободно да избере.Всички стилове на носене ви осигури безгрижно опит за постигане на дълготрайна ерекция!От начинаещи до напреднали, вие винаги можете да намерите подходящи за вас комбинация. 【Повече и повышающая твърдост】 чрез Ограничаване на притока на кръв към пениса, тази секс играчка за възрастни може да ви направи повече, за по-дълъг и по-стегната.Правейки ви по-стегната и по-големи за по-дълъг секс.

Други функции

Най-добри сделки