.

.

Доставка на DHL 120 мл Фея Pai Booster Грижа за косата Хидратация Гладки Меки Естествени Здравословни Блестящи Красива Коса Havilah Комплект от 6 бр. от Beautygoodshop [Получите безпл?

Доставка на DHL 120 мл Фея Pai Booster Грижа за косата Хидратация Гладки Меки Естествени Здравословни Блестящи Красива Коса Havilah

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

❆ Помага за намаляване на проблема суха и изтощена коса, както и разделяне на връхчетата ❆ Помага да направите косата си здрави и силни.Грижи се за сухи и повредени коси и ги прави пухкави, меки и гладки. ❆ Питайте косата, така че да са гладки, приглаженными, меки, плътни, не са пухкави, лесно укладываемыми, ароматни, напълнете ги с влага. ❆ Грижа за косата с концентриран кератиновыми съставки, защото кератин, помага косата да стане по-силен. ❆ Максимум хидратация на кожата на главата.Прави косата блестяща, мека, гладка и добре подредени, без проблеми със сплъстена коса. ❆ Помага за намаляване на проблема суха и изтощена коса, както и разделяне на връхчетата. ❆ Помага да направите косата си здрави и силни.Грижи се за сухи и повредени коси и ги прави пухкави, меки и гладки. ❆ Питайте косата, така че да са гладки, приглаженными, меки, плътни, не са пухкави, лесно укладываемыми, ароматни, напълнете ги с влага. ❆ Грижа за косата с концентриран кератиновыми съставки, защото кератин, помага косата да стане по-силен. ❆ Максимум хидратация на кожата на главата.Прави косата блестяща, мека, гладка и добре подредени, без проблеми със сплъстена коса.Фея Pai Booster Средство за грижа за косата Moisture Гладки Меки Естествени здравословни блестящи красива коса 120 мл ✅ Средство за грижа за косата с концентрирани съставки кератин, защото кератин, помага косата да стане по-силен. ✅ Максимум хидратация на кожата на главата.Прави косата блестяща, мека, гладка и добре подредени, без проблеми със сплъстена коса. ✅ Питайте косата, така че да са гладки, приглаженными, меки, плътни, не са пухкави, лесно укладываемыми, ароматни, напълнете ги с влага. ✅ Помага за намаляване на проблема суха и изтощена коса, както и разделяне на връхчетата. ❂ Начин на употреба : След шампоана нанесете средство за грижа за косата, оставете за 3-5 минути, след това изплакнете с вода. ❂ Размер : 120 г / флакон ❂ Регистрационен номер 12-1-6400025557 ❂ Активни съставки : Червен лук, екстракт от грах пеперуди, кафрский вар, Мляко, Мед, екстракт от кокосов орех.Безплатен номер за проследяване с експресна доставка.Експресна доставка на DHL Express (5-7 дни).

Други функции

Най-добри сделки