.

.

Кухненска кофа за боклук AGRIVA, Домакински кофа за Боклук с Прижимным пръстен от полипропиленови материал, който може да се разположи в дневната и спалнята (Цвят: син?

Кухненска кофа за боклук AGRIVA, Домакински кофа за Боклук с Прижимным пръстен от полипропиленови материал, който може да се разположи в

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Добре се вписва в бани или навсякъде, където пространството е ограничено ▶ 100% чисто нов и високо качество. ▶Нажимное пръстен откидного тип, лесно фиксирующее торба за боклук, предотвращающее го компенсира или да се откаже. ▶Благодарение на кутия за съхранение торби за боклук кофата за боклук може да бъде лесно отстранена и да се заменят. ▶ Подходящ за множество сцени, може да се използва у дома, в офиса и т., отломки могат да се съхраняват под ръка.Добре се вписва в бани или навсякъде, където пространството е ограничено. ▶ 100% чисто нов и високо качество. ▶Нажимное пръстен откидного тип, лесно фиксирующее торба за боклук, предотвращающее го компенсира или да се откаже. ▶Благодарение на кутия за съхранение торби за боклук кофата за боклук може да бъде лесно отстранена и да се заменят. ▶ Подходящ за множество сцени, може да се използва у дома, в офиса и т., отломки могат да се съхраняват под ръка. Размери : Обща ширина 28,6 см, височина 8 см, вътрешен диаметър 20,3 смМатериал : Ррцвет : син, зелен, розов Тегло : 415 Гупаковка съдържа : 1 * кофа за боклук.

Други функции

Най-добри сделки