.

.

Детска клавиатура ANSWK в стил пишеща машина с rainbow led подсветка, Копчета за механични плаващи знаци, устойчиви на разливу, Проводна USB Ретро Мембранная Клавиатура 104 К?

Детска клавиатура ANSWK в стил пишеща машина с rainbow led подсветка, Копчета за механични плаващи знаци, устойчиви на разливу, Проводна

BGN 15.33

Брой продукти
На склад

❤ Ретро стил ❤ Уникални кръгли капачки за ключове с дизайн във формата на плаващ клавишите в профила навевают носталгични чувства участието на атрактивни ретро естетика ❤ Цветна клавиатура с подсветка ❤ Преливащи цветно осветление режими на осветяване, дишане.Това може да бъде отличен за игра през нощта, дори и без светлина.Можете също така да регулирате яркостта на подсветката в съответствие с вашите предпочитания.Осветление може да се изключи. ❤ Ергономична клавиатура със 104 клавиша ❤ 12 мултимедийни комбинации, 26 неконфликтных клавиши. 12 комбинации мултимедийни клавиши улесняват управлението на вашата работа или игра и повишаване на ефективността.Ергономичен дизайн с 2 ъгъла крака в задната част на клавиатурата, плавни линии, усещане за комфорт и защита от умора. ❤ Благородна плаващ клавиатура ❤ Здрава конструкция от метал и ABS ще издържат на трудни мачове.Цялата "сърцевина" е водоустойчив дизайн с тройна защита.Водоустойчива клавиатура предотвратява увреждането от пролитых напитки или кафе.Шапки с двойно впръскване осигуряват кристално чиста постоянна подсветка, а буквите никога няма да изчезне. ❤ Широка съвместимост ❤ е Съвместим с Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, Windows VISTA, Mac OS и т. на Водача не се изисква, щепсела и да играе.Внимание : За системата MAC някои клавиши не са. ❤ Относително спокойствие ❤ lt не бесшумна, но е много по-тихи в сравнение с други механични клавиатура.Внимание : той е също така силен, когато печатате силно и бързо.Щепсела и да играе.Капачки за комбинации се отстранява за почистване. Сензорна клавиатура 2 в 1 са предназначени за два различни сценарии за използване - офис работа и игри.Фантастична детска клавиатура с механични усещането е подходяща за всякакви битки, с които можете да се сблъскате.Конфигуриране на функции на подсветката на клавиатурата е с цветна подсветка : 1. FN + SCRLK = включване / изключване на осветлението на клавиатуры2.FN + Page UP / Down = увеличаване / намаляване на яркостта 3.FN + (+ /-) = увеличаване / намаляване на честотата на дишане с подсветка 4.FN + Home = дишане с подсветка в 7 цвята Забележка : не Можете да персонализирате цвета на всяко натискане на клавиш.Удобна клавиатура е идеална за игри и офис Ергономичен капачка за ключове и плавни линии създават чувство за комфорт и облекчаване на умората по време на игра или набор на текст.

Други функции

Най-добри сделки