.

.

Серум за коса с аргановым масло PATTERN Beauty 3,9 течни Унции! Средство за грижа за косата с аргановым масло! Арганово масло за овлажняване и придаване на блясък на косата!

Серум за коса с аргановым масло PATTERN Beauty 3,9 течни Унции! Средство за грижа за косата с аргановым масло! Арганово масло за овлажняване

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

за резба и плътни текстури - когато косата се нуждаят от допълнителен влажност и защитаНе остават никакви следи.Ще Получите по-здрави коса и сила.Мека и гладка скручивающаяся ципа.Серум за коса с аргановым масло PATTERN ' s - това е лека, но мощна смес, която не оставя следи по косата си.Съдържащ арганово масло, слънчогледово масло, рициново масло, масло от сладък бадем, кайсия масло и масло от шеа, серум е особено добра за укрепване и здравето на косата, запазвайки ги еластична и хидратирана.Къдрите на кожичките остават меки, гладки и защитени от загуба на влага.Запознайте се с ръководството на "Намерете си модел" тук, за да разберете кои храни могат най-добре да се обърне за вашата фигура резба. "Прилагат в своята великолепна.Раскачай на Шаблона". - Трейси Елис Рос, придобиване на продукти, PATTERN, вие помагате да се поддържа организацията и програми, които разширяват възможностите на жените и цветни хора.

Други функции

Най-добри сделки