.

.

Дишащи обувки за кучета Lymenden, Окото обувки за кучета, Защита на лапите с Отразяващи и Регулируеми джапанки и устойчива на износване подметка, 4шт (8, синьо)

Дишащи обувки за кучета Lymenden, Окото обувки за кучета, Защита на лапите с Отразяващи и Регулируеми джапанки и устойчива на

BGN 17.09

Брой продукти
На склад

1 МЯРКА : В съответствие с най-новият модел измерва с правилния размер на кучетата и изберете подходящия.Предлага се в различни размери : 1 (дл. ДИШАЩА материал-ВАМП И износостойкая подметка : благодарение дишаща мрежа-сэндвичу лапи остават сухи, тъй като е дъждовно или горещо време няма да попречи на вас и на любимите си кучета на разходка.Износостойкая подметка предпазва от тръни и горещи тротоари.Идеален за всяко време, особено за пролетта, лятото и есента;.NO ПО-ПОДВИЖЕН, ЛЕСЕН И моющийся : лесно се побира / се отменя.Обувките се разширява благодарение на светлоотразителен и регулируем ремешкам, предоставящ подходяща за кацане и безопасно ходене през нощта. Висококачествени материали И с модерен дизайн : Използвайте висококачествени платове, много леки и меки на допир, няма да навредят лапам на вашите любимци.Продължавайте плавно се отнесе с приключения или на разходки.Модерен дизайн прави вашите очарователни кученца привлекателни;. Високо качество : Ако не сте доволни от получения продукт, ще заменим или възстановим парите за покупка. МЯРКА : В съответствие с най-новият модел измерва с правилния размер на кучетата и изберете подходящия.Предлага се в различни размери : 1 (дл. ДИШАЩА материал-ВАМП И износостойкая подметка : благодарение дишаща мрежа-сэндвичу лапи остават сухи, тъй като е дъждовно или горещо време няма да попречи на вас и на любимите си кучета на разходка.Износостойкая подметка предпазва от тръни и горещи тротоари.Идеален за всяко време, особено за пролетта, лятото и есента;.NO ПО-ПОДВИЖЕН, ЛЕСЕН И моющийся : лесно се побира / се отменя.Обувките се разширява благодарение на светлоотразителен и регулируем ремешкам, предоставящ подходяща за кацане и безопасно ходене през нощта. Висококачествени материали И с модерен дизайн : Използвайте висококачествени платове, много леки и меки на допир, няма да навредят лапам на вашите любимци.Продължавайте плавно се отнесе с приключения или на разходки.Модерен дизайн прави вашите очарователни кученца привлекателни;. Високо качество : Ако не сте доволни от получения продукт, ще заменим или възстановим парите за покупка.С тези продукти за вашите сладки домашни любимци ще имат СИГУРНА и ПРОДЪЛЖИТЕЛНА разходка.Вие искате да пропуснете това?Сигурност за вашите сладки домашни любимци казват "НЕ"!!!Предимство 1. ДИШАЩА МАТЕРИАЛ-ВАМП И износостойкая ПОДМЕТКА : благодарение дишаща мрежа-сэндвичу лапи остават сухи, тъй като е дъждовно или горещо време няма да попречи на вас и на любимите си кучета на разходка.Износостойкая подметка предпазва от тръни и горещи тротоари.

Други функции

Най-добри сделки