.

.

Стъклена чаша с емайл DAJAMAI, Стъклена чаша, без олово, Чаши за Кафе, Чаена чаша с лъжица, Е идеална за жените, Съпруги, Приятелки, Подаръци за Ден на майката, Ден на Св. В?

Стъклена чаша с емайл DAJAMAI, Стъклена чаша, без олово, Чаши за Кафе, Чаена чаша с лъжица, Е идеална за жените, Съпруги,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1、 Какво получавате : 1 * Стъклени чаши, 1 * лъжица, 1 * Поставка за напитки 1 * Кърпа за почистване!Към всяка емайл чаена чаша приложен съответната лъжичка, така че да можете лесно да добавяте захар в чай и кафе и внимателно се разбърква муПодходяща лъжица е изработена от неръждаема стомана и може да издържа на температури на топли напитки, така че не се страхувайте да я използвате, дори и ако си пият съвсем горещи!. 2、 Високо качество : Чаша за цветята чай е направена от висококачествен екологично чист метал и стъкло, украсени с кристали и емайл.Капацитет : 12 грама.Всяка стъклена чаша - това е едно уникално произведение на изкуството, което никога не накърняват или с течение на времето. 3、 Красиви стъклени чаши : Эмалированная стъклена чаша е изработена в елегантен стил с 3 D-модели във формата на пеперуди и рози.Никога не увядайте с течение на времето.Стъклен материал чаша - лъскав и прозрачен, класически, но изискан и благороден стилен вид - функционални, но и декоративна.Чаша от прозрачно стъкло ще се превърне в любимата си стъклена посуда, и дори може да се използва като декоративен елемент за кухнята и дома си!. 4、 Идеален подарък : Благодарение на прекрасно комбинация от изкуство и практичност, чашата за кафе с емайл ще се превърне в идеален подарък на приятел, любим човек, член на семейството или учител.Стъклена чаша за ръчно изработени и ще се превърне в чудесен подарък за сватба, участието, годишнина и рожден ден. 5、 Гаранция услуга : Това стъклена чаша, така че тя се отнася до чуплива стока.ние ще направим всичко възможно, за да зареждате го по-качествено, но ние не можем да гарантираме, че пощата ще внимателно да се отнасяме към всяко помещение по начин, така че ако има някакви щети, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.Ние ще ви върнем всички пари, ако срещнете някакви проблеми с продукти. 1 опаковка чаена чаша, Стъклени чаши за кафе, емайлирани розово чаша с пеперуда, комплект чаши за пиене с лъжица, уникални подаръци за рожден ден, Сватба, Коледа, чаша със синя роза Ако търсите практичен и идеален подарък за вашата приятелка или член на семейството, тук ще намерите отговор.Тези емайлирани чаши - прекрасна комбинация от изкуство и практичност, те са подходящи за украса на дома.Това е персонализирана идея за подарък за годишнина, рожден ден, Коледа, сватба, абитуриентски бал, Свети Валентин.

Други функции

Най-добри сделки