.

.

Комплект от 4 самобръсначки за вежди и на лицето Универсален за жените - Помага за изглаждане на кожата - Самобръсначка за лице Dermaplane - Сгъваема самобръсначка за лиц?

Комплект от 4 самобръсначки за вежди и на лицето Универсален за жените - Помага за изглаждане на кожата - Самобръсначка за лице Dermaplane

BGN 17.11

Брой продукти
На склад

✦Derma Flash : самобръсначка за лице за жени позволяват без много усилия да се отървете от всички косата на лицето, включително и на брадичката, бузите, челото и бровяхБлагодарение на бритве face women dermaplane кожата става по-гладка и блестяща, което подобрява нейния външен вид и осигурява чиста основа за вашите кремове и козметика. ✦ Сбогом, праскова пушок : премахване на всички косми по лицето си за няколко минути.Компактно складное острието на бръснач позволява лесно и безопасно да я носи в някоя косметичке или дамска чанта, така че тя винаги е била имате под ръка, за ретуш. ✦Материал : За създаване на самобръсначката за вежди за жени се използват остриета от неръждаема стомана, висококачествена пластмаса и ABS-смола. ✦По всяко време и на всяко място, вие винаги можете да бъдете готови докосване грим в последната минута, благодарение на фина и лека пътна бритве. ✦ Функция : Дамски самобръсначки за лица могат да се обръсне, за оформянето на вежди и премахване на фините косъмчета и друга нежелана растителност. ✦ Ексфолиране на кожата : Острието има ексфолиращ ефект, нежно премахват мъртвите клетки на кожата, създаване на чиста повърхност за нанасяне на крем и козметика за постигане на бляскав външен вид. ✦Сигурен в достъпа, когато не се използва. ✦Комплект самобръсначки STAG : В определени ексфолиращи средства за дермапланирования STAG Touch-Up състои от четири самобръсначки за еднократна употреба.

Други функции

Най-добри сделки