.

.

YASEZ Пролетта одеяло с пискюли, Геометрично Покривка за домашен интериор, Меки и за ворсового килим (Цвят: E, размер: S Код)

YASEZ Пролетта одеяло с пискюли, Геометрично Покривка за домашен интериор, Меки и за ворсового килим (Цвят: E, размер: S Код)

BGN 255.36

Брой продукти
На склад

Материал : това одеало е изработено от добър материал, който се отличава с издръжливостИзящна изработка : това одеяло фина работа, то е удобно.Подарък : това одеяло може да се превърне в удобен подарък за вашите приятели.Добър външен вид : това е едно одеяло фина работа, той има добър външен вид.Удобен за употреба : благодарение на гъвкавост и преносим размера му е лесно и удобно за носене и употреба.Характеристики : 1. Материал : това одеало е изработено от добър материал, който се отличава с издръжливост. Изящна изработка : това е одеяло с глоба изработка, то е удобно. Подарък : това одеяло може да се превърне в удобен подарък за вашите приятели. Добър външен вид : това е едно одеяло с фина обработка, то има добър външен вид. Удобен за употреба : благодарение на гъвкавост и преносим размера му е лесно и удобно за носене и употреба.Описание : Това одеяло е подходящ за пролетта и есента.Спецификации : Размер : S 130x170 см, 130x230 Смупаковка в пакет : 1 * покривало за легло от плат за бродерия с цветен модел.

Други функции

Най-добри сделки