.

.

Healeved 1 бр. Шал за Хранене Памук Шал За детско столче за кола, Шал за Хранене, Обвивка, Детска Престилка, Престилка за Хранене, Чанта за Количка, Наметало за грижа за Бе?

Healeved 1 бр. Шал за Хранене Памук Шал За детско столче за кола, Шал за Хранене, Обвивка, Детска Престилка, Престилка за Хранене,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Престилка-наметало за кърмене : Лек и лесен за носене където и когато пожелаете!Муслиновый калъф за хранене : Изработен е от материал за оформяне и използване.Калъф за хранене на столчето за кола : Дишащ материал осигурява дишане на вашето дете по време на кърмене или пътуване в колата!. Калъф-престилка за автомобилни седалки : дишащ материал осигурява дишане на вашето дете по време на кърмене или пътуване в автокресле!.Седалките за зърната на гърдите при кърменето : ?Са идеални за опростяване на майка си живот.Осъществяване на списък 1 x одеало за хранене Характеристики - Размер : около 70x100x1 см Калъф за грижа за детето. - Произведен от материал за трайно и устойчиво използване на своята практика за престилка за медицински сестри. - Цвят : Както е показано на одеяле за кърмене. - Когато сте на улицата, този калъф предпазва вашето дете от ухапване, слънчева светлина, шал за кърмене. - Идеален за опростяване на живота си като на своята практика за родителски кошница. - Материал : Памук калъф за кърмене. -Дишащ материал, осигурява дишане на вашето дете по време на кърмене или за пътуване на автокресле! муслиновый калъф за хранене - лек, е лесно да носят със себе си където и когато пожелаете!калъф за столче за кола, наметало за кърмене, информация за продукти, калъф за престилка за хранене, освен това, той може да се използва като одеала за детската количка. калъф за хранене на бебето Калъф за хранене има за цел да позволи на майките, е удобно да кърмите. калъф за хранене навес за автомобилната седалка, Той също може да бъде открито, за да защити вашето бебе от слънчева светлина, вятър, лятна топлина, прах, неприятни миризми, полени и любопитните погледи. седалка за хранене са задължителни за новите родители.

Други функции

Най-добри сделки