.

.

Waziaqoc 10ШТ Двойна Роликовая Капаче, Антична Бронзова Роликовая Затвори Шкафа Тежкотоварни Вратата Двойна Топката на Бравата с винтове за Домашно Кухненски шкаф Гар?

Waziaqoc 10ШТ Двойна Роликовая Капаче, Антична Бронзова Роликовая Затвори Шкафа Тежкотоварни Вратата Двойна Топката на Бравата

BGN 3.49

Брой продукти
На склад

【Че получавате】 10шт медни двойни ролери ключалки с крепежни винтаЗатвори вратите на шкафа могат да издържат на силно усилие на 2,2 кг.Топката хонорар валяк вратите на гардероба осигурява надеждно затваряне на вратите и е идеална детайли за мебели. 【Висококачествени материали】 Двойна роликовая бравата изработен от холоднокатаного желязо с покритие покритие, здрав и дълъг живот, устойчив на корозия. 【Удобен】 Двоен сачмен заключване с крепежни винтове, лесен за инсталиране.Лекотата на използване, j закрывающаяся задвижваната да може здраво да заключите вратата на гардероба, която не ще се отвори лесно. 【Широко се използва】 Роликовая капаче за вратите на шкафа могат да бъдат монтирани в шкафове, бюфети, повдигащи кутии, вратите на шкафове и т. Тази затвори вратите на гардероба има дизайн с двойна топка, осигуряваща плавно отваряне и затваряне на вратите на гардероба и затвори вратата на кабинета решава проблема неплотного затваряне на вратите на шкафа. 【Гаранция за обслужване на】 Ние винаги имаме 100% гаранция за удовлетвореност и надеждно обслужване на клиентите, така че, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Ако не ви харесва този продукт, можете да ги върнете за връщане в рамките на 30 дни от датата на тяхното получаване. 【Че получавате】 10шт медни двойни ролери ключалки с крепежни винта.Затвори вратите на шкафа могат да издържат на силно усилие на 2,2 кг.Топката хонорар валяк вратите на гардероба осигурява надеждно затваряне на вратите и е идеална детайли за мебели. 【Висококачествени материали】 Двойна роликовая бравата изработен от холоднокатаного желязо с покритие покритие, здрав и дълъг живот, устойчив на корозия. 【Удобен】 Двоен сачмен заключване с крепежни винтове, лесен за инсталиране.Лекотата на използване, j закрывающаяся задвижваната да може здраво да заключите вратата на гардероба, която не ще се отвори лесно. 【Широко се използва】 Роликовая капаче за вратите на шкафа могат да бъдат монтирани в шкафове, бюфети, повдигащи кутии, вратите на шкафове и т. Тази затвори вратите на гардероба има дизайн с двойна топка, осигуряваща плавно отваряне и затваряне на вратите на гардероба и затвори вратата на кабинета решава проблема неплотного затваряне на вратите на шкафа.

Други функции

Най-добри сделки