.

.

ZCX Магнитен Окачен Предни Кутия За съхранение на обувки, Сгъваем Пластмасов Органайзер за обувки, 6 Опаковки Штабелируемых (Големи) и Рафтове за обувки (Цвят: черен)

ZCX Магнитен Окачен Предни Кутия За съхранение на обувки, Сгъваем Пластмасов Органайзер за обувки, 6 Опаковки Штабелируемых (Големи)

BGN 176.45

Брой продукти
На склад

【Размери на кутия за обувки】 Общият размер на сглобени : 14,2 на (Д) х 112 (Ш) х 8,5 (В) см, подходящ за повечето мъжки обувки и женски обувки на токчета (размер 5-14). Като се има предвид бъркотия и в място за съхранение на обувки, тази штабелируемая кутия за обувки може да стане най-добрият избор. 【Повече функции】 Той не само може да се съхранява обувки, но също така може да се съхранява книги, играчки, дрехи и така нататък. 【Приложимо място】Кутия за обувки може да се постави на произволно място, например под леглото, близо до вратата, в банята, в кухнята, и така нататък. 【Висококачествени материали】 Тези кутии за съхранение на обувки, изработени от висококачествена пластмаса полипропилен, безопасно, екологично чисто, действително нетоксичен.Освен това, твърда пластмасова дъска ще запази формата си, ще предотврати изкривяването, че вдъхва повече доверие. 【Гаранция】 Всяка кутия за обувки, на напълно нова и стриктно тестван при излизане от завода.Поради несигурността за транспортиране те могат да бъдат повредени в момент на получаване.Ако се сблъскате с някакви проблеми със стока, ние ще се радваме да предоставят услуга за връщане и размяна!.Нашите купищата са с размер X-Large.В него могат да се съхраняват обувки на американския размера на възраст 5-14, по-голямата част от обувки на висок ток, както и къси ботуши.Магнитни и затваряне на врати, Нашите купищата имат магнитни определяне на входната врата.лесно се затваря вратата.И използвайте материал ABS, гладка врата.Силата Ние произвеждаме от най-високо качество и твърд материал, е сила.Повече Размер обувки, кутии за съхранение в нашата кутия за обувки могат да се съхраняват обувки размер на US5-14. Повечето мъжки обувки - маратонки, обувки на висок ток и къси ботуши.Кутия за обувки от 6 опаковки бели маратонки.

Други функции

Най-добри сделки