.

.

GBH-Ролки Прозрачни Колела × 4, на Спирачното Завъртане на Колелото с Резба род, Аксесоари за Компютърен стол/Офис стол/Легло, Тиха устойчивост на износване, Товароно?

GBH-Ролки Прозрачни Колела × 4, на Спирачното Завъртане на Колелото с Резба род, Аксесоари за Компютърен стол/Офис стол/Легло, Тиха

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

★ Многофункционални ролки : подходящи за всички видове табуреток, шкафове, колички за пазаруване, детски креватчета, рафтове и т Той е идеален за домове, училища, гаражи, магазини, коли, кучки и т., Тя е здрава, лесна за инсталиране и лесно за използване. ★ Висока товароносимост : конструкция от дебели метални плочи, здрава и трайна, висока носеща способност, максимална товароносимост 120 кг ★ Високо качество : Колела са направени от високо качество на КОМПЮТЪР, който е износостойким и траен, водоустойчив и влагостойким и няма да навреди на земята.Той е много подходящ за спокойна атмосфера, например, у дома или в офиса. ★ Оборудван спирачна система : дизайн двойна спирачка, насочени позиционирующий спирачка на всяко място, може да блокира колелото в критични моменти, гъвкав и удобен. ★ 100% удовлетвореност гаранция : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение. ★ Многофункционални ролки : подходящи за всички видове табуреток, шкафове, колички за пазаруване, детски креватчета, рафтове и т. Той е идеален за домове, училища, гаражи, магазини, коли, кучки и т., Тя е здрава, лесна за инсталиране и лесно за използване. ★ Висока товароносимост : конструкция от дебели метални плочи, здрава и трайна, висока носеща способност, максимална товароносимост 120 кг ★ Високо качество : Колела са направени от високо качество на КОМПЮТЪР, който е износостойким и траен, водоустойчив и влагостойким и няма да навреди на земята.Той е много подходящ за спокойна атмосфера, например, у дома или в офиса. ★ Оборудван спирачна система : дизайн двойна спирачка, насочени позиционирующий спирачка на всяко място, може да блокира колелото в критични моменти, гъвкав и удобен. ★ 100% удовлетвореност гаранция : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение.Висококачествени прозрачни ролки с резбови пръчки, дълъг срок на експлоатация, износоустойчивост и дълъг живот; ролки с гладка повърхност, красиви, тихи, не увреждат пода, подходящи за всички видове мебели, промишлено оборудване и т. ▼ идеален за подмяна на износени или повредени колела, работи плавно и безшумно ▼ Конструкция от дебели плочи от неръждаема стомана, стабилна и надеждна, товароносимост 120 кг ▼ Двойна спирачка, позиционна спирачка за безопасност ▼ Какво чакате?Натиснете бутона "Добави в количката сега" и ще го сега! ! ! 【спецификация】 Размер на покриви : 54 х 44 мм/2,12 "× от 1.

Други функции

Най-добри сделки