.

.

BESPORTBLE 3шт Жично Ролка Тяговый Ролка Единния Ролка Блок Шайби От Неръждаема Стомана M20 Отточна тръба на шарнирна връзка Тросовый Блок Кран Висящ Кабел Тежкотоварни ?

BESPORTBLE 3шт Жично Ролка Тяговый Ролка Единния Ролка Блок Шайби От Неръждаема Стомана M20 Отточна тръба на шарнирна връзка Тросовый

BGN 6.03

Брой продукти
На склад

МЕТАЛНА РОЛКА РОЛКА 20 - Може да се използва за платната, кранове, съдове, повишаване на подвесов и много други приложенияРолка ролка на въжето. РОЛКА с ЕДИН колело - Може да се използва за платната, кранове, съдове, повишаване на подвесов и много други приложения.БЛОК ШАЙБА ТРОСОВОГО КРАН от неръждаема стомана - Тросовый кран от неръждаема стомана, устойчив на корозия.РОЛКА ОТ СТОМАНЕНА ТЕЛ - ролка може да се върти на 360 градуса, за да се предотврати връзване на въже на възел и им е удобно да се ползват.СТОМАНЕНА РОЛКА РОЛКА на ВЪЖЕТО - Еднократно Въжето кран от неръждаема стомана с едно завъртане на колелото, Ролка ролка на въжето (15/20/25 Единния ролка.Пратката включва 3 x единични шайба Характеристики - Цвят : Сребрист ролка колела на крана от неръждаема стомана. - Размер : 9 х 3 х 2,5 см /3,5 х 1,2 х 1 инч, окачен на тел. - Материал : Подвесная тел от неръждаема стомана. - Макара, предназначени за използване на въже или канатного блок отвътре и отвън тросового на чешмата. - Е изработен от неръждаема стомана, здрав, устойчив на корозия блок повишаване на въжени шайби. - Гъвкав ролка е с висока носеща способност и може да се използва в различни инсталации бутам канатного кран M20. - Може да се използва за платната, кранове, съдове, повишаване на подвесов и много други приложения Ролка от стоманена тел. - Ролка може да се върти на 360 градуса, за да се предотврати връзване на въже, и удобно да се използва в макарите от стоманена тел, ролка ролка на въжето, единния колесни ролка, ролка от неръждаема стомана, единния ролка.Описание на продукта Блок повишаване на въжени шайби, може да бъде използвана за корабни платна, кранове, съдове, повишаване на подвесов и много други приложения.Бвп на ролка с превръщането кука Ролка може да се върти на 360 градуса, за да се предотврати връзване на въже, и им е удобно да се ползват. блок зареждане на ролка Гъвкав ролка е с висока носеща способност и може да се използва в най-различни области.окачен въже на Макара, предназначени за употреба с въжета на закрито и на открито.

Други функции

Най-добри сделки