.

.

SEWACC 80 Бр Шаблон за очите Декоративно-приложното изкуство за Деца Моющаяся Боя Детски Декор Временни Шаблони за Лице Шаблони за Грим на Очите Шаблони за Diy САМ Шабло?

SEWACC 80 Бр Шаблон за очите Декоративно-приложното изкуство за Деца Моющаяся Боя Детски Декор Временни Шаблони за Лице Шаблони

BGN 42.40

Брой продукти
На склад

ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ на ТАТУИРОВКИ - на Листа с Артистичен Дизайн, Декоративни Пластмасови Шаблони, Шаблони за рисуване с дупкиШАБЛОНИ -Изработени от PET материал, безвреден, без миризма, сигурно и е трайна използва, поддържа многократно използване, служи за целия срок на услугата.Шаблони за татуировки - достатъчно количество, за да използвате лесно да отговарят на вашите различни нужди, или можете да ги споделите с другите. BODY - Тези шаблони с художествен модел предлагат повече опции за вашите занаяти собствените си ръце, отговарящи на вашите различни декоративни нужди.За МНОГОКРАТНА употреба ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ на ЛИЦА - Размерът е куха цифра е достатъчно голям, за да може в него да побере вашата дръжка.Един добър инструмент за училищен проект, занаяти, украса на дома. Пратката включва 80 x шаблони Характеристики -Размер : 9,80 X5,80 X0,10 см/3,85 X2,28 X0 шаблони за рисуване на татуировки. -Цвят : бял шаблони художествени модели -Материали : листове за домашни любимци за деца - идеален за украса на дома за Коледа, рожден ден и други празници пустотелыми шаблони. - Размер на куха конструкция е достатъчно голям, за да побере си писалка.Един добър инструмент за училищен проект, занаяти, декорация на дома и т. за многократна употреба на листа за рисуване. - Достатъчно количество, за да лесно да отговарят на вашите различни нужди, или можете да ги споделите с други повторна употреба трафаретами за рисуване на лице. - Благодарение на прекрасния узору ще имате повече възможности за създаване на по-невероятни шаблони за занаяти. - Изработен е от добро PET материал, приятен на допир, не е лесно да се напуква или се развали, може известно време да ви служи временни трафаретами.Описание на продукта Kid craft Е с гладка повърхност, може да се измива директно с вода, и то бързо изсъхва.листове с художествен модел С помощта на акрилни бои, подобно на гъба, четка, въздушно пръскане и малка четка върху хартия, подове, очите, дърво, текстил и други повърхности се появяват красиви художествени мотиви.

Други функции

Най-добри сделки