.

.

За многократна употреба Еластични силиконови капачки 12 БР Силиконови капачки за съхранение на продукти, кръгли и Правоъгълни Силиконови Капачки за чаши, Подходящ?

За многократна употреба Еластични силиконови капачки 12 БР Силиконови капачки за съхранение на продукти, кръгли и Правоъгълни

BGN 3.90

Брой продукти
На склад

[12 броя, 2 различни форми] еластична Силиконова капачка за запазване на свежестта има много различни размери и се използва широкоСиликоновата капачка 6 размери, подходящи за кръгли и квадратни тави и мисок, буркани, консервени кутии и остатъци от храна, плодове и зеленчуци. [Лесен за почистване и защитено] Растягивающиеся и уплътнителни силиконови капачки, изработени от силикон, те са лесни за почистване, и можете да ги измийте в съдомиялна машина.Те се разпределят по целия организъм, не текат, водоустойчив, са много полезни. [Здравето и безопасността] Силикон еластичен калъф, изработен от хранително-силикон, изключително здрав и отговаря на удостоверението за сигурност LFGB.Обхват на сорта е от -40 ° F до 446 °F (-40°C до +230 ° C), който е много подходящ за повечето видове храни и може да се използва в микровълнова печка и хладилник. [Съхранение и консервация на продукти] еластични Силиконови калъфи BE Beautiful Earth са на разположение в различни размери и са подходящи за почти всякакви саксии, мисок, плодове и всичко, което искате да спестите малко отпадъци, по-дълго запазване на свежестта. [24-часово обслужване на клиентите] По всички въпроси за силиконовом эластичном джоба, моля, свържете се с нас по електронната поща възможно най-скоро.Защо да изберете разтеглив силикон на капака?. Силиконови капачки бъдат квадратна и кръгла форма, само 14 размери, които могат да се разтягат и се поставят на всеки контейнер. Силиконовата капачка е изработена от хранително-силикон, герметична и позволява по-дълго запазване свежестта на продуктите си. Може безопасно да се поставят в микровълнова печка или хладилник.Хладилник не е специфична миризма и предотвратява изтичане на страничния. За многократна употреба и лесно моющийся, лесен за употреба и съхранение. 0,78 инча (може да се простират до 2,78 инча в диаметър). 1,18 инча (може да се разтягат до 3.18 инча в диаметър). 2,36 инча (може да се простират до 4,36 инча в диаметър). 3,54 инча (може да се простират до 5,54 инча в диаметър). 3,93 инча (може да се простират до 5,93 инча в диаметър). 5,43 инча (може да се простират до 7,43 инча в диаметър). 6,29 инча (може да се простират до 8,29 инча в диаметър). 8,07 "(може да се простират до 10,07 инча в диаметър).

Други функции

Най-добри сделки