.

.

Комплект Четки за Акрилни Бои Четки на Художник За Рисуване Акварельными Пискюли на Професионални Четки За Живопис с Маслени бои Четки за Дребните Занаяти Четка З?

Комплект Четки за Акрилни Бои Четки на Художник За Рисуване Акварельными Пискюли на Професионални Четки За Живопис с Маслени

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Маслени бои четки за акрилни боиВсяка четка е висококачествен плат акриловую четка за рисуване.Кръгла подложка 1/16, фен 1 "1/4, лешници 1/4, 3/8 кръг. Четка за рисуване на лице за възрастни и деца.Плосък - 1/2, плосък скъсен – 1/4, серво – 3/8. Малка малярная пискюл за различни видове бои.Четка за акварельных бои са двойно обжатием метална притежателя с дръжка от дърво.Четки се използват като акрил четка, акварельной четка, маслени четка и гуашевой четка.Комплект четки за рисуване маслени бои има дръжка, светеща, покрит със слой от боята за защита.Набор от акварельных четки идеален за деликатна работа, дебели, тънки и дълги непрекъснати линии.Професионални акрилни четка за рисуване - това е изглаждане и перушина избирателните, специални ефекти и текстури.Комплект четки за рисуване гуашью се използва за радикална писма, за colorization печатни букви само с едно движение.Комплект четки за маслени бои може да направи по-щастливи както за възрастни, така и деца, независимо от нивото на владеене на визуалните изкуства.Комплект четки за рисуване - това е един милион възможности да направи живота си много по-ярка днес! 7 различни видове четки съчетават в себе си всичко най-добро : . ● позволяват да се работи с различни материали, така че можете да ги използвате като акрил четки, акварельных четки, гуашевых четки за рисуване, четки за маслени;. ● найлонови коси запазват своята форма - вие винаги можете да контролирате резултат;. ● лесно се почиства от остатъци от боя за бродерия с помощта на подръчни материали. ● стилен дизайн – всички елементи, четки перфектно комбинират помежду си. ● акрилни четка може да се използва за различни техники : рисуване на прави и тънки линии, лесно смесване на цветове, изглаждане на нюанси и изпълнение на непредпазливи петна;.Насладете се спокойствие и хармония, причинени от прости уроци по живопис и графика - тук не е нужно да си експерт, може просто да се опита да изрази своето настроение и мисли в цветове, форми и текстурах.Четка за рисуване е идеално за тези уроци, всичко, от което се нуждаете, събрани в една и съща категория.Акрилни четка за рисуване Занаятите са изработени с оглед на всички възможни проблеми, които могат да възникнат при използване на четки за рисуване : . ● найлонови косми надеждно прикрепени към дръжката, това изключва тяхното получаване в платно;.

Други функции

Най-добри сделки