.

.

LIANXIAO - Огледало за грим с 3-Кратно Увеличение, Козметично Огледало, завъртащо се Выдвижное Двустранно Огледало за Баня, 8 инча (Цвят: Хром)

LIANXIAO - Огледало за грим с 3-Кратно Увеличение, Козметично Огледало, завъртащо се Выдвижное Двустранно Огледало за Баня,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Най-подходящ за използване в дома-баня, луксозен хотел и спа, атрактивен и елегантен дизайн с висококачествена месингова рамка и хрустальным посеребренным стъклоСтенно огледало с удлинителем 13.5 инча може лесно да се движат, като същевременно достатъчно траен, за да могат да се държи под различни ъгли.Нашето огледало за бръснене с 3-кратно увеличение ви позволява да се уверете, че всеки детайл е на мястото си.Изображение, без отблясъци, сенки за очи и кристално чистите води за различни цели, като грим, гледане на гърба си, бръснене, скубане, носенето на контактни лещи и т. Прозрачни портрети са предназначени за защита на ръцете от горе и ни позволяват да ги използвате, със спокойна душа.Двустранно кръгло огледало има диаметър 8 инча и е плавен завой на 360 градуса, което ви позволява гъвкаво области регулиране на всеки ъгъл на гледане.Технически характеристики : - Диаметър на огледалото : 8 инча - Сензорен екран : on/off - Дръжката може да се удължи до 12 инча (30 см).- Материал : месинг + цинк + неръждаема стомана - Конструкция : стенен монтаж - Led лампа : 5 W, 110-260 В - Захранване : AC.110-260 В - Цвят на подсветката : бял (6500 К)- Plug : штепсельная вилица Великобритания - Монтаж : с сверлением (с помощта на винтове) или без пробиване (лепилото не е включено в комплекта)- Приложения : баня, хотел, спа и т. В зависимост от осветлението продукт може да има различен цвят. Грешката ръчно измерване на 1-2 см, моля, разберете. То ще пристигне след около 10-20 дни след изпращане на стоките.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти. решете този проблем.

Други функции

Най-добри сделки