.

.

Велосипедна фаровете Magicshine ALLTY 2000 с независим дневен гореща светлина DRL. Мощен МТБ-лампа с мощност 2000 лумена. Точка / Прожекторный лъч със Сменяема батерия с капацит?

Велосипедна фаровете Magicshine ALLTY 2000 с независим дневен гореща светлина DRL. Мощен МТБ-лампа с мощност 2000 лумена. Точка

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Гаранция на продавача - предлагаме гаранция от производителя 12 месецаМоля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с качеството.Самостоятелни литиеви батерии заедно с продукта, не се продават. 【Универсален мотор на прожекторите Magicshine с независим DRL (дневен гореща светлина) 】 80% от пътно-транспортните произшествия в мотора се случват през деня, изследванията показват, че състезатели с постоянно работещи дневни видими светлини на 19% по-малко податливи на аварии, отколкото на контролната група, за да не ползват светлини.DRL на Allty 2000 е предназначен за подобряване на вашето присъствие в пътя на умерен разстояние, не ослепляя на шофьорите и на пешеходците. 【Двойни светодиоди CREE XP-L2 V6, максимална мощност 2000 лумена 】 Основната лампа Allty 2000 се състои от два светодиода, всеки от които може да се дават и максимална мощност от 1000 лумена.Един от светодиодите е малко по-голям ъгъл на лъча - 25 градуса в сравнение с 18 на другия.Можете да стартирате един по един, или и двете, за получаване на добре закругленного фигура лъч.DRL 55 лумена винаги е включен, независимо от режима или настройки.Има 4 режима на яркостта 100-50-25-10% и един режим на светкавицата. 【OLED дисплей за оставащо време на работа 】 Вграден OLED екрана се показва информация, като например текущия режим на осветление, оставащия заряд на батерията, както и изчислява оставащото време на горене при сегашните условия, в реално време. 【Най-новият батерия с голям капацитет 3500 mah 】 До 1 час при максимална яркост и максимална мощност.На един светодиоде време на изпълнение ще се извършва с максимална яркост.С минимум 10%, с един светодиод може да ви гарантира 10 часа на работа, а като два светодиода - 8,5 ч. само Един режим на DRL ще работи 14,5 часа при 55 люменах.Отделението блок могат да се извлекат и зареждане на себе си чрез Micro-USB. 【Съвместим с Garmin 】 за Монтиране на кормилото трябва да се затегне с помощта на шест двустранен ключ (включени в комплекта). След инсталиране на планина, остава в сила.Стандартните колани трябва да се поберат повечето размери и форми на волана.Закопчалка за шлем да бъде закупен отделно.Гаранция на продавача - предлагаме гаранция от производителя 12 месеца.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с качеството.Самостоятелни литиеви батерии заедно с продукта, не се продават. 【Универсален мотор на прожекторите Magicshine с независим DRL (дневен гореща светлина) 】 80% от пътно-транспортните произшествия в мотора се случват през деня, изследванията показват, че състезатели с постоянно работещи дневни видими светлини на 19% по-малко податливи на аварии, отколкото на контролната група, за да не ползват светлини.DRL на Allty 2000 е предназначен за подобряване на вашето присъствие в пътя на умерен разстояние, не ослепляя на шофьорите и на пешеходците.

Други функции

Най-добри сделки