.

.

Калъф за Кучешки кутия за Телени кутии от тежки Найлон, Издръжлив и Водоустойчив Ветрозащитный Калъф За Развъдник за домашни любимци, Защита отвътре и отвън - Само ?

Калъф за Кучешки кутия за Телени кутии от тежки Найлон, Издръжлив и Водоустойчив Ветрозащитный Калъф За Развъдник за домашни любимци, Защита

BGN 18.49

Брой продукти
На склад

1 : Здрав калъф за кучешки кабина, изработени от устойчив на скъсване и водоустойчив полиестер, предлага всички видове защита 2 : Намалява стреса и лай, което позволява на кучето си да се чувстват в безопасност.Създава самотно, уютно леговище за почивка. 3 : Стилен дизайн - Две входни врати с ролетни щори за регулиране на видимост и вентилация.Цип внимателно записва капака на кутията за кучета, превръщайки го в една уютна атмосфера, подобна на "берлогу", за да се намалят проблемите с тревожно поведение.Пластмасови защелкивающиеся брави закрепят в продължение на няколко секунди, когато закатаете "вратите", които позволяват на вашия домашен любимец е удобно да се влиза и излиза. 4 : Дышащее сетчатое кутия с панти капак осигурява циркулация на въздуха и регулиране на видимостта. 5 : Лесно почистване - Текстилен протектор отблъсква петна и масло.Безопасно машинно пране / сушилня.Предимства на капачки за кутии MOREZI за кучета / Котки / Зайци / малки животни. Капаци за кутии за кучета / Котки / Зайци / малки животни.При кучета имат естествен инстинкт за търсене на убежище.Те обичат да почиват в малък, безопасен и затворено пространство, което им осигурява защита и чувство за сигурност. Намалява стреса и лай.Принуждавайки кучето си да се чувстват в безопасност.Създава самотно, уютно леговище за почивка. Модерна берлога за кучета.Клетка - това е модерна ден за куче.Но кутията не е пълна без капачки.Без капак за кутия повече прилича на клетка, подвергающую кучето изложени на отвличане на вниманието и стресови забележителности и звуци из къщата.

Други функции

Най-добри сделки