.

.

Разтегателен Тава за баня 65-90 см, Тиган за вана от неръждаема стомана 304, Държач за вино, книги, телефон, Органайзер за баня, подходящ за големи или малки бани, за лукс?

Разтегателен Тава за баня 65-90 см, Тиган за вана от неръждаема стомана 304, Държач за вино, книги, телефон, Органайзер за баня, подходящ

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?【Регулируема дължина】 Тава за баня може да бъде увеличена с 65-90 см /25,6-35,4 инча ширина 17 см / 6,7 инча, което отговаря за вана с вътрешен диаметър 60-85 виж ?【Чистота】 На дъното поставка за съхранение на вани има парче мрамор с плоска повърхност, върху която можете да поставите топки за вана, напитки, свещи, плодове и т, Което прави всичко подреден и лесен за използване. ?【Материал премиум-клас】 е Изработена от неръждаема стомана 304, е водоустойчив и устойчив на корозия, приятен на допир, лесно за почистване и е трайна.След употреба той може да бъде поставен в сухо място за естественото изсушаване. ?【Стабилно поставяне на】Дъното на постоянен, няма драскотина вана, ефективно предотвратява подхлъзване, осигурява устойчиво поставяне и безопасно използване. ?【Идеален подарък】 Нашия тава за баня е идеално място за всеки фен на душата, а също и ще се превърне в идеален подарък за приятели, семейство и любим за Коледа и рождени дни. ?【Регулируема дължина】 Тава за баня може да бъде увеличена с 65-90 см /25,6-35,4 инча ширина 17 см / 6,7 инча, което отговаря за вана с вътрешен диаметър 60-85 виж ?【Чистота】 На дъното поставка за съхранение на вани има парче мрамор с плоска повърхност, върху която можете да поставите топки за вана, напитки, свещи, плодове и т., Което прави всичко подреден и лесен за използване. ?【Материал премиум-клас】 е Изработена от неръждаема стомана 304, е водоустойчив и устойчив на корозия, приятен на допир, лесно за почистване и е трайна.След употреба той може да бъде поставен в сухо място за естественото изсушаване. ?【Стабилно поставяне на】Дъното на постоянен, няма драскотина вана, ефективно предотвратява подхлъзване, осигурява устойчиво поставяне и безопасно използване. ?【Идеален подарък】 Нашия тава за баня е идеално място за всеки фен на душата, а също и ще се превърне в идеален подарък за приятели, семейство и любим за Коледа и рождени дни. ✔️ Този тиган за вана е изработена от неръждаема стомана 304 и мрамор, за по-лесно поставяне на чаши за вино, мобилни телефони, таблети, плодове, свещи и топки за баня, лесно за премахване на умора през деня.✔️ Забележка : трябва да поставите в проветрено място.Не се накисва във вода, след употреба, това може да удължи времето на използване.✔️ Информация за продукта Име на продукта : тава за баня -Материалът на продукта : неръждаема стомана 304 + мрамор✔️ Размери : Дължина : 65-90 см /25,6-35,4 инча Ширина : 17 см / 6,7 инча ✔️ Пакетът включва : 1 тава за баня ✔️ Обърнете внимание на съвети 1.

Други функции

Най-добри сделки