.

.

Модерна Тканая Полилей ELYONA, 17 Висящи лампи на брега на Фермерска къща, Матово Черен от Ракита Кошница от Ратан Ръчно изработени Лампа в стил Бохо, Окачена лампа за К?

Модерна Тканая Полилей ELYONA, 17 Висящи лампи на брега на Фермерска къща, Матово Черен от Ракита Кошница от Ратан Ръчно изработени

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Серия Boho Нетъкан】 Минималистичен геометричен дизайн на Тези висящи осветителни тела от естествен материал с ръчно изработени перфектно допълват минималистичен, модерен, традиционен, бохемски стилОкачване ELYONA 17" невероятно изглежда на кухни, трапезарии, в коридора или фоайето на ресторанта.Дайте усещане за престой на открито, олицетворите спокойното усещане за комфортна атмосфера.И добави естествената текстура на всяко жилищно пространство. 【 Естествен нюанс канап 】 Изискана матово черно покритие допълва естествената джутовую въже на ръчна работа, фильтруя светлина отвътре, всеки детайл създава игра на светлина и сенки в стаята, създавайки уютна атмосфера.Ние обръщаме внимание на детайлите и използваме само материали от най-високо качество.Доведете естествената текстура и топлина във всеки контекст с помощта на кулон ELYONA. 【 Размери и регулируема височина】 Размери : Макс. 61 "x 16,5"W x 16,5"Г Тавана козирка с диаметър 4,7 инча. Кабели за регулиране на височината са включени в комплекта.Този висящ лампа може да се инсталира на всеки височината на тавана и на вдаването. 【Списък с ETL и изисквания към лампам с нажежаема жичка 】 Всички осветителни тела ELYONA имат списък с ETL и отговарят на 120-вольтовым UL стандарти за безопасност и качество.За всички висящи осветителни тела се препоръчва професионално инсталиране.Използвайте всички led / CFL / Edison или други лампи с мощност по-малко от 40 W, с цокъл E26 ❥При използване на диммера и регулируема яркост на лампата може да се забавят. (Крушки В комплект не са включени). 【Гаранция една година 】 се Основава на най сигурно и професионално производство на осветителни тела над 14 години.Ние предлагаме пълна гаранция от една година, за да може да извършва покупки с максимална полза.Ние ценим материали и споделяме дизайн, който отговаря на законите на природата.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете с НАС чрез полето за съобщения.Минималистичен геометричен дизайн в съчетание с натурален плетением ръчно изработени, тези висящи осветителни тела перфектно се допълват минималистичен, модерен, традиционен, бохемски стил.Окачване ELYONA 16,5" невероятно изглежда на кухни, трапезарии, в коридора или фоайето на ресторанта.Максимален тавана козирка 61 "x 16,5"W x 16,5"Г : Диаметър 4,7 инча.

Други функции

Най-добри сделки