.

.

Подпечатан с фалшиви Лунички На въздушна възглавница Подобрена Вълшебна Течност Дръжка от Лунички, Печат за грим от Натурални Лунички, Водоустойчив, Дълготраен, Б?

Подпечатан с фалшиви Лунички На въздушна възглавница Подобрена Вълшебна Течност Дръжка от Лунички, Печат за грим от Натурални Лунички, Водоустойчив,

BGN 40.69

Брой продукти
На склад

【Гребен за възглавници от лунички】 Специално конфигурирана гребен за грим от лунички, шахматное разпределение на зъбни колела, разликата е във височината и дебелината осигурява висока имитация на грим от луничкиВ сравнение с дръжки от лунички, въздушна възглавница от лунички не само бързо да се нанася грим, но и създава усещане за размиване контур. 【Матиран грим от лунички】 с помощта на технологията "течност-прах", горната част на лицето се отличава с висока наситеност на цветовете, създаване на реалистичен естествен вид лунички, а лунички-печати за създаване на лек грим с лунички, строителство, дава ви игрив и енергичен вид. 【Нов опит】Дизайн на въздушните възглавници се променя лицето и тялото под различни ъгли, може да се прилага лунички лесно и бързо, създава съвсем различен ефект, отколкото обикновена писалка за нанасяне на лунички, ви прави по-очарователна, когато приключите. 【Дребния пигмент】 Пигмент не се отлага, подобрява цвят на грим, деликатно, с участието на текстурата на лунички.Те ще бъдат по-естествени, като истински лунички на лицето си. 【Запазвайте своите лунички през целия ден】 Благодарение водоустойчива формула, която предпазва от петна и быстросохнущей, нашата дръжка от изкуствени лунички гарантира продължително действие.

Други функции

Най-добри сделки