.

.

GUOTONG 50фут/15m Plug-in led Въжени линии, светлини, Външни Синя Водоустойчива лента светлини IP65, с възможност за свързване, Държач за бушон за контакти хранене, За вътрешно / ?

GUOTONG 50фут/15m Plug-in led Въжени линии, светлини, Външни Синя Водоустойчива лента светлини IP65, с възможност за свързване, Държач

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Е безопасна за употреба】 Работното напрежение е 12 V изключително ниска отопление.Моля, не използвайте за захранване захранващ адаптер зарежда повече от 12 Век, Този led въжето, лампа, приятен на допир и е безопасно за деца. 【Водоустойчив конектор за захранване】 : Мека светлинна ивица позволява ви накара да се почувствате като у дома си.Висококачествен водоустойчив клас IP65.Направете го прави идеален за вътрешни и външни облицовки.(Осветление и включете съединителя е водоустойчив, а на щепсела на захранването - не. 【Режущийся и не plug】Той плячкосване на всеки 4,9 фута по протежение на линията на среза, без да вредят на останалите ленти. но само един път. 【Гъвкава и устойчива】 Дебела прозрачна пластмасова тръба с лек, гъвкав, термостойким, устойчив на uv корпус, енергийна ефективност и дълъг живот. 【Подходящи за много случаи】 Подходящ за вашия външно осветление, като сграда, прозорци, вътрешен двор, алеи, тераса.Също така е идеален за вътрешни облицовки и осветление хол, кухня, трапезария, спални, стъпала, бар и т. 【е Безопасна за употреба】 Работното напрежение е 12 V. изключително ниска отопление.Моля, не използвайте за захранване захранващ адаптер зарежда повече от 12 Век, Този led въжето, лампа, приятен на допир и е безопасно за деца. 【Водоустойчив конектор за захранване】 : Мека светлинна ивица позволява ви накара да се почувствате като у дома си.Висококачествен водоустойчив клас IP65.Направете го прави идеален за вътрешни и външни облицовки.(Осветление и включете съединителя е водоустойчив, а на щепсела на захранването - не. 【Режущийся и не plug】Той плячкосване на всеки 4,9 фута по протежение на линията на среза, без да вредят на останалите ленти. но само един път. 【Гъвкава и устойчива】 Дебела прозрачна пластмасова тръба с лек, гъвкав, термостойким, устойчив на uv корпус, енергийна ефективност и дълъг живот. 【Подходящи за много случаи】 Подходящ за вашия външно осветление, като сграда, прозорци, вътрешен двор, алеи, тераса.Също така е идеален за вътрешни облицовки и осветление хол, кухня, трапезария, спални, стъпала, бар и т.

Други функции

Най-добри сделки