.

.

Банер за украса на празника Курбан-Байрам, Голям Фон за празника Курбан-Байрам 7x5 фута, Фон за украса на празника Курбан-Байрам в помещения и на открито, Фон за украс?

Банер за украса на празника Курбан-Байрам, Голям Фон за празника Курбан-Байрам 7x5 фута, Фон за украса на празника Курбан-Байрам

BGN 23.73

Брой продукти
На склад

? Че вие ще получите : Нашето украса за празника Курбан-Байрам включва 1 предмет на заден план, за празника Курбан-Байрам и 3 листа лепилоИ размера на фон е 7x5 фута (84 * 60 инча /2.1 m * 1,5 м), която е голяма по размер за украса на врати, стени, прозорци, веранда, гараж, двор, прозорци, камината и т. ? Трайност и За получаване на добри резултати може да се прогладить задната част на фон или, маркира го преди използване. ? 100% гарантирано удовлетворение : Ние винаги поставяме клиентите като бог, тъй като нашата цел.Нашата бърза доставка и добро качество ще ви направи доволни, ако не сте доволни от покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема.В този специален момент фон - чудесен избор за декорация и създаване на празнична атмосфера на вашето парти в чест на празника Курбан-Байрам.

Други функции

Най-добри сделки