.

.

AITRAI 50 Опаковане. Сребърни клечки за дрехи от Неръждаема Стомана, Телена клечки за дрехи, за бельо, Щипки за дрехи на Открито, Бельевая Въже, Домашната Кухня, Офис Дек?

AITRAI 50 Опаковане. Сребърни клечки за дрехи от Неръждаема Стомана, Телена клечки за дрехи, за бельо, Щипки за дрехи на Открито, Бельевая

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Трайни клечки за дрехи】 : Произведени от висококачествена неръждаема стомана 304, за нашите пролетта скоби с размер 2 инча / (5 см), антикорозионна свойства, много по-добре, отколкото при обикновени колчета от неръждаема стомана 201 【Сверхпрочный】 : Тези клечки за дрехи може здраво да задържи дрехи на въжето, дори и във ветровито време, са лесни за използване и залавянето им лесно се огъват / пауза / разъесть, те са по-добри пластмасови или модерен дървени клечки за дрехи за дрехи. 【Многократно използване на】 : не Можете да си представите, колко са полезни тези клечки за дрехи, за бельо!Неограничено ползване, включително въже за връхни дрехи, пране, гладене, запечатване на пакети за закуски, украса на стаята, кухня, промишлени цели, закачалка за картини, дом и кухня, скоба за съхранение на продукти във фризер, пакет за закуски, скоба за производство на хартия файлове и т. 【Идеален подарък】 : подходящи за ежедневна употреба, независимо от това, у дома, в офиса, класната стая или на пътуване, малък, но мощен, идеален подарък за вашето семейство и приятели. 【Опитайте】 : Ако за първи път правите нашите клечки за дрехи, ние сме сигурни, че те ще са ви много ще се зарадват, като се има предвид надеждността на нашите продукти, и ние искаме да сте удовлетворени на 100% , защото на тях се разпространява 12-месечна гаранция за връщане на парите без никакви проблеми. — Вие все още използвате дървени скоби или скоби с пластмасово покритие?Ако ви е омръзнало с дървени или пластмасови клечки за дрехи за дрехи, които лесно раскалываются, предлагаме ви да опитате нашите клечки за дрехи за дрехи от неръждаема стомана, ние сме сигурни, че те са здраво опора на това, което притежават. —Дървени или пластмасови клечки за дрехи за дрехи не работят, те се разграждат и не държат дрехите на място, нашите клечки за дрехи е много по-добре, те са отлични държат дрехите на въжето и да служат вечно, и да ги използват за запечатване на пакети с чипове, скоби за класната стая, замразени чипс или скоби за опаковки на храни.Метални клечки за дрехи за дрехи може да се използват за градинска на въжето за дрехи, бродирани, измиване, запечатване на пакети за закуски, украса на стаята, кухня, индустрия, закачалки за картини, у дома и в кухнята, за съхранение на продукти във фризер, пакети за закуски, щипки за хартия на файлове, им е лесно да вземат със себе си в пътуване.

Други функции

Най-добри сделки