.

.

Кабилок Пластмасови клечки за дрехи 40шт Плажни Дрехи, Закачалка За Чорапи См Папка За Сушене на Кърпи Нержавеющие Скоби, Колчета Висящи Зажатые Ветроупорен Металн?

Кабилок Пластмасови клечки за дрехи 40шт Плажни Дрехи, Закачалка За Чорапи См Папка За Сушене на Кърпи Нержавеющие Скоби, Колчета Висящи Зажатые

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Работи по-добре, отколкото пластмасови и дървени скоби, достатъчно, за да държи дрехите сиИзработен от солидна неръждаема стомана, която може да се използва многократно.Удобни и здрави, отлични като колчета, скоби за душата, малки скоби за кърпи за ръце, кламери за хартия, скоби за чанти и т., Могат да се използват в домашната кухня, така и на работното място.Не проржавеет и не оставя следи върху дрехите.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.В комплекта влизат 20 x колчета Характеристики-Работи по-добре, отколкото дървени скоби, достатъчно, за да държи дрехите си. -Размер : около 9x7x1,2 виж -Не е податлива на корозия и не оставя следи върху дрехите. - Материал : Неръждаема стомана. - Удобни и здрави, отлични като колчета, скоби за душата, малки скоби за кърпи за ръце, кламери за хартия, скоби за чанти и т., Могат да се използват в домашната кухня, така и на работа в офиса. - Цвят : сребрист. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Изработен от солидна неръждаема стомана, може да се използва многократно.Описание на стоките за захващане и задържане на одеяла, пододеяльника и дрехи, така че те да не са паднали с закачалки в бурен ден.Можете да го използвате за сушене на предмети навсякъде.Тези закачалки, изработени от висококачествен материал за трайност и употреба. устойчиви и здраво държат кърпа.

Други функции

Най-добри сделки