.

.

Полупостоянные Татуировка Женските Временни Реалистична Татуировка на Трайни Татуировки Водоустойчив Татуировка на шията и Гърдите на Жените (Полупостоянные та?

Полупостоянные Татуировка Женските Временни Реалистична Татуировка на Трайни Татуировки Водоустойчив Татуировка на шията и Гърдите

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

1 Произведено от растителни съставки, ще продължи и в перфектно състояние на 2-3 седмици. Готино и реалистично.Няма толстой лепкав слой, не се отразява, не се придържа към облеклото, съвсем като истинска татуировка. Здрав и водоустойчив.Вземете душ, плуват далеч, потейте, без да се притеснявате за това, че отшумява. Подходящ за мъже, жени, юноши, момичета, момчета, на които може да се прилага на ръцете, дланите, краката или всички части на тялото. Отличен за Нова година, Коледа, Хелоуин, карнавал, фестивали, партита, клуб, фитнес зала, басейн, плаж. Напълно почистете и подсушете кожата. Изрежете рисунката по ваш избор и махнете прозрачността. Нанесете лепкава страна, с изображението на кожата. Натиснете влажна кърпа /гъба за татуировка и задръжте в продължение на 30 секунди. Внимателно повдигнете ъгъл, за да се провери напълно дали е пренесена татуировка.Ако не, намокрете и отново преса. Махнете стикер и го оставете на сянка слой.Мастилото се абсорбират в най-горния слой на кожата и в продължение на 24 часа се придобива тъмно-син цвят.Как да деинсталирате : Избършете с топла вода и енергично разтрийте татуированную област.

Други функции

Най-добри сделки