.

.

ULDIGI 1 бр. Икона от Мъниста, Висулки, Интериор с Творческата Окачване, Женски Дантела с Помпоном, Розов Телефон, Цинковая Уникална Веревочная Етикет, Име за Защита от ?

ULDIGI 1 бр. Икона от Мъниста, Висулки, Интериор с Творческата Окачване, Женски Дантела с Помпоном, Розов Телефон, Цинковая Уникална

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

УКРАСА на съвсем малък за телефон, Изработени с уникален дизайн, проста, но стилна, подходяща за ежедневна употребаВЕРИГА за ЗАЩИТА на ТЕЛЕФОНА от ЗАГУБА на вашия мобилен телефон или висящи предмети от кражба или загуба.ВИСУЛКА за телефон-Дизайн и окачване с плюшено перли е уникален и специален, който е подходящ и за други.БИЖУ за ТЕЛЕФОН - Освен това, този предмет може да се използва за фотоапарати, MP3, ключодържател и други устройства, изпълнява декоративна роля.ПОДВИЖНА ВЕРИГА за ТЕЛЕФОН - този мобилен гривна може лесно да се постави на стационарен или мобилен телефон, благодарение на уникалния дизайн, който го улеснява инсталацията и изтегляне.Осъществяване на списък 1 х Лента за мобилен телефон Характеристики -Размер : 17,50 X6,50 X5,50 см / 6,88 X2,55 X2 Каишка за защита на мобилен телефон от загуба. -Изработена с уникален дизайн, проста, но стилна, подходяща за ежедневна употреба висулка за мобилен телефон. -Може да е за мобилни телефони, дамски чанти, фотоапарати, MP3, брелков, U-диск, ключовете от колата, белите дробове, електронни аксесоари, лента-на веригата за телефон. -Многофункционален и гъвкав, той може да бъде украса за китката, ключодържател, каишка за телефон, подарък и т., Въжета за телефон с перлената на веригата. -Материал : цинк, сплави, плюшени топки, перлена къса верига -тя е на телефона си, за декорация, или носете я на китката си, че вашият телефон не е изгубен или откраднат на въже за окачване телефон. -Шнур с линия може да се носи на китката си, че оборудването не е било загубено или повредено телефонни веригата.Информация за стоки, Каишка за мобилен телефон със защита от загуба е Изработен от висококачествен материал, от с сплав, украсен с плюшено топка и перли, така че вие не трябва да пропуснете нашия набор ленти за телефон. каишка за телефон с мъниста От висококачествен материал гарантира своята практичност и уникален дизайн - разпространението.Въжета за телефон с перлената на веригата са лесни и удобни за употреба, просто ги носят на китката си.

Други функции

Най-добри сделки