.

.

CLISPEED 20 бр. Изравняващи Куки за абсорбатори, Т-Образен Батут, Сребрист Клин, Т-образна Кука за теглене, Т-Образни Куки, Тежкотоварни Инструмент за Палатки, Т-Образна к?

CLISPEED 20 бр. Изравняващи Куки за абсорбатори, Т-Образен Батут, Сребрист Клин, Т-образна Кука за теглене, Т-Образни Куки,

BGN 13.01

Брой продукти
На склад

стоманаПРУЖИНЕН тяговый инструмент - това е незаменим инструмент за инсталация с търговска цел на trampolines и повечето с търговска цел на trampolines.ПРЕНОСИМ БАТУТ - Инструмент за изваждане на пружината може да се опрости и защита на вашата инсталация.ПРОЛЕТТА КУКА за БАТУТ - улеснява задържане инструмент, а работния процес отнема по-малко време и усилия.ПРУЖИНЕН ИНСТРУМЕНТ за БАТУТ - Всички тези проекти се правят опъване на пружината с леки, без сензор за запушване на пръстите или щелкающих пружини.Инструмент с пружинным кука за БАТУТ - Този регулировочный Т-образен инструмент за натягане на пружината стандартен тип, подходящ за пружини на повечето размери.ПРУЖИНЕН тяговый инструмент - това е незаменим инструмент за инсталация с търговска цел на trampolines и повечето с търговска цел на trampolines.ПРЕНОСИМ БАТУТ - Инструмент за изваждане на пружината може да се опрости и защита на вашата инсталация.ПРОЛЕТТА КУКА за БАТУТ - улеснява задържане инструмент, а работния процес отнема по-малко време и усилия.ПРУЖИНЕН ИНСТРУМЕНТ за БАТУТ - Всички тези проекти се правят опъване на пружината с леки, без сензор за запушване на пръстите или щелкающих пружини.Инструмент с пружинным кука за БАТУТ - Този регулировочный инструмент с Т-образно кука за опъване пружини стандартен тип, подходящ за пружини на повечето размери.Осъществяване Списък на 20 x пролетта съемников Особености - Инструмент за изваждане на пружината може да се опрости и безопасно инсталиране на пружинен гребец за батут. -Размер : 14,00x10,00x0,50 см/5,50x3,93x0,20 инча Пружинен гребец. - Този инструмент за натягане на пружината на батут е с дръжка, благодарение на инструмент е лесно да се запази, а процес на работа ще ви отнеме по-малко време и усилия. - Изработен от поцинкована тел, която е здрава и осигурява дълъг срок на използване на пружинен измъкне от неръждаема стомана. - Материал : Стомана Ръчен инструмент за батут. - Цвят : Сребрист Т-Образна кука Премиум-клас. - T-образна кука стандартен тип, подходящ за повечето здрави пружини, може да ви осигури достатъчно място за заснемане на набор от инструменти, за напрежение, пружини на батут. - Които са необходими инструменти при монтаж на батут Регулировочный комплект за натягане на пружината с Т-образно кука.Описание на продукта Т-образна кука trampoline С помощта на инструмента за изваждане на изворите, може лесно и безопасно да се стреля или да се инсталира на пружината, които са необходими инструменти при монтаж на батут.

Други функции

Най-добри сделки