.

.

TURNMEON 4 Фута 80 Led Украса за Коледната елха с Таймер 8 Режима САМ Топлите Светлини На 20 Топка Бижута Молив за батерии Изкуствено Пълно Украса за Коледната Елха на закри?

TURNMEON 4 Фута 80 Led Украса за Коледната елха с Таймер 8 Режима САМ Топлите Светлини На 20 Топка Бижута Молив за батерии Изкуствено

BGN 23.40

Брой продукти
На склад

[Коледно дърво е с височина 4 метра, с 20 топки] Изкуствена коледна елха с височина 4 метра и ширина 21 инчаПратката включва в себе си отделни гирлянди, увит в мека пластмаса, и 20 броя, 2-инчов коледни топки в 4 стила : 5 зелени матов, 5 зелени лъскави, 5 златните матов, 5 златните блестящи. [Гирлянди със собствените си ръце и 8 режима на осветление], Можете да получите гирлянди от мека пластмаса с дължина 26,2 фута от 80 светодиоди за самостоятелно сглобяване.Топли бели гирлянди и отделението отделение е водоустойчив за външна декорация. 8 Режими на мигане : Комбинирано, волнообразное, последователен, Бавен блясък, Преследване, бавно отслабване, светкавица, постоянно включване.Благодарение на вградената функция за памет, тя автоматично се запаметява последната настройка след изключване на захранването, повторен отменя не се изисква. [Таймер и се захранва от батерия] Изисква батерии 3 AA (в комплекта не са включени).Таймер автоматично ще се активира при включване на светлината, и той ще бъде на 6 часа "включен" и 18 часа на "Изключен" всеки ден.Например, вие го е включена в 6 часа вечерта, светлината ще бъде изключен в 12 часа през нощта до следващите 18 часа, и цикълът да се повтори.Това ще се повтаря всеки ден, докато не изключите светлината. [Лесен монтаж и съхранение] Идва с четырехногим основа за стабилност.Коледно дърво се състои от 3 секции, които изискват самостоятелно сглобяване.Лесно и бързо се монтира със собствените си ръце, само здраво да се свържете багажника стоманени тръби и основата.Клоните са изработени от регулируема желязна тел, които могат да се сгъват и да се регулира за постигане на пълна форма.Багажника стоманени тръби лесно проржавит. [Коледна украса за закрити помещения и на улицата] Използвайте коледна елха у дома, край огнището, на стълбите в спалнята, на верандата на хола, в задния двор, в градината, на терасата, в търговския център, ресторант, на витрината на един магазин, в офиса, в магазина, в бар, на една сцена, в семейната парти, на всякакви коледни бижута на закрито или на открито. [Коледно дърво е с височина 4 метра, с 20 топки] Изкуствена коледна елха с височина 4 метра и ширина 21 инча.Пратката включва в себе си отделни гирлянди, увит в мека пластмаса, и 20 броя, 2-инчов коледни топки в 4 стила : 5 зелени матов, 5 зелени лъскави, 5 златните матов, 5 златните блестящи. [Гирлянди със собствените си ръце и 8 режима на осветление], Можете да получите гирлянди от мека пластмаса с дължина 26,2 фута от 80 светодиоди за самостоятелно сглобяване.Топли бели гирлянди и отделението отделение е водоустойчив за външна декорация.

Други функции

Най-добри сделки