.

.

Комплект гуми с откидными дискове Stark от 10 теми (4-1/2 x 7/8) С откидными диск от алуминиев оксид с шкурка 60, пакет от 10 бр.

Комплект гуми с откидными дискове Stark от 10 теми (4-1/2 x 7/8) С откидными диск от алуминиев оксид с шкурка 60, пакет от 10 бр.

BGN 6.04

Брой продукти
На склад

Шлифуйте по-гладко, отколкото ъглови дискове, и по-малко агресивни, отколкото ъглови та, това е най-добрият избор за работа с плоска повърхност при използване с ъглошлайф машина; стандарт за безопасност ANSIСгъваеми дискове се състоят от шлифовъчни ленти, приклеенных здрава основа от фибростъкло под формата на перекрывающегося кръгла цифра. циркулярни дискове с панти капак с шкурка 60 са по-груб строеж, което дава възможност лесно да се справят с по-тежки материали, разглаживать или се смесват автомобилната боя, премахване на брус, се изравни, стреля зачистку, полиране, леко шлифован и да организират или отделывать плоски работни повърхности като неръждаема стомана, алуминий и цветен метал.Диск с панти капак от алуминиев оксид, за предпочитане е за самостоятелно ползване, тъй като това е най-ефективният продукт за повечето самостоятелни приложения.Висококачествен алуминиев оксид, песъчинки, № 60 4-1 / 2 инча, максимална скорост на 13 200 об/мин.; Изпращане 7/8; Опаковка от 10 комплекта. Шлифует по-гладко, отколкото ъглови дискове, и по-малко агресивни, отколкото ъглови дискове. това е най-добрият избор за работа с плоска повърхност при използване с ъглошлайф машина; стандарт за безопасност ANSI.Сгъваеми дискове се състоят от шлифовъчни ленти, приклеенных здрава основа от фибростъкло под формата на перекрывающегося кръгла цифра. циркулярни дискове с панти капак с шкурка 60 са по-груб строеж, което дава възможност лесно да се справят с по-тежки материали, разглаживать или се смесват автомобилната боя, премахване на брус, се изравни, стреля зачистку, полиране, леко шлифован и да организират или отделывать плоски работни повърхности като неръждаема стомана, алуминий и цветен метал.Диск с панти капак от алуминиев оксид, за предпочитане е за самостоятелно ползване, тъй като това е най-ефективният продукт за повечето самостоятелни приложения.Висококачествен алуминиев оксид, песъчинки, № 60 4-1 / 2 инча, максимална скорост на 13 200 об/мин.; Изпращане 7/8; Опаковка от 10 комплекта.

Други функции

Най-добри сделки