.

.

Кожена Punch - Кръгла Стомана Punch за обработка на кожа, Режещ Инструмент за Ремъците за часа, Кожа, Колани, Платно, Хартия, Пластмаса (Черен)

Кожена Punch - Кръгла Стомана Punch за обработка на кожа, Режещ Инструмент за Ремъците за часа, Кожа, Колани, Платно, Хартия,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Ø1/25/ 1 mm Ø3/32" / 2,5 мм. Изберете кожата си.Сложете в ударопрочную основа (най-добре да използват дървесна талаш).Задръжте удар на място. 【Инструменти за пробиване на дупки в кожата】 Нашия кръг кухи перфоратор е изработен от закалена въглеродна стомана, кожена кухи перфоратор се различава трайна острота, добре втвърдени и кръгла рязане на кант. 【6 размери за лесна употреба】 1 мм, 1,5 мм, 2 мм, 2,5 мм, 3 мм, 3,5 мм. Метален кръгъл кожен punch е подходящ за лов, лов, хоби, бродерия, моделиране, ремонт на дома и т. при производството на портфейли, опаковки за файлове, винил или всякакви изделия от естествена кожа по поръчка. 【Нескользящая дръжка】 Дизайн противоскользящих дръжки, изискан външен вид, остър зубец и силна твърдост, с противоскользящими дръжки са по-рафинирани, остри. 【Лесна употреба】 Набор от кухи перфораторов лесен за използване : поставете перфоратор с пълнеж от област, в която се изисква дупка, и ударьте чукане в задната част, създаване на отличителен художествени и естетически ефекти върху кожата с помощта на перфораторов с различни рисунки. 【Широко се използва】 се Прилага за пробиване на дупки в кожата, ремешке за часа, уплотнительном рамо, обувки, сумочках, дрехи, яке или плакатной дъска и т. 【Инструменти за пробиване на дупки в кожата】 Нашия кръг кухи перфоратор е изработен от закалена въглеродна стомана, кожена кухи перфоратор се различава трайна острота, добре втвърдени и кръгла рязане на кант. 【6 размери за лесна употреба】 1 мм, 1,5 мм, 2 мм, 2,5 мм, 3 мм, 3,5 мм. Метален кръгъл кожен punch е подходящ за лов, лов, хоби, бродерия, моделиране, ремонт на дома и т. при производството на портфейли, опаковки за файлове, винил или всякакви изделия от естествена кожа по поръчка. 【Нескользящая дръжка】 Дизайн противоскользящих дръжки, изискан външен вид, остър зубец и силна твърдост, с противоскользящими дръжки са по-рафинирани, остри. 【Лесна употреба】 Набор от кухи перфораторов лесен за използване : поставете перфоратор с пълнеж от област, в която се изисква дупка, и ударьте чукане в задната част, създаване на отличителен художествени и естетически ефекти върху кожата с помощта на перфораторов с различни рисунки. 【Широко се използва】 се Прилага за пробиване на дупки в кожата, ремешке за часа, колана с подложки, обувки, сумочках, дрехи, яке или дъска за плакати и т.

Други функции

Най-добри сделки