.

.

LINKWOW е Съвместим с каишка на Apple Watch 42 мм 44 мм 45 мм на 49 мм, 38 мм и 40 мм 41 мм, Елегантен Скъп каишка-wsop гривна от смола за iphone Watch Band серията Ultra/8/7/6/5/4/3/2/1/ SE/SE2 на Жените и Мъж?

LINKWOW е Съвместим с каишка на Apple Watch 42 мм 44 мм 45 мм на 49 мм, 38 мм и 40 мм 41 мм, Елегантен Скъп каишка-wsop гривна от

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаЗакопчалката на ключалката. 【Лек и тънък дизайн】 Общо 31 грама.Много по-лесно метална каишка от неръждаема стомана, той създава усещане за лекота и маневреност.Най-добрият подарък за жени, момичета и приятелите на Деня на благодарността, Коледа, Годишнина, рожден Ден, Свети Валентин и т. 【Високо качество на изработка】 е Изработен от висококачествен полимер материал с цветен и стилен дизайн.Всяко парче смола бавно полирани от опитни майстори, което го прави много удобен в чорап и безвреден за кожата.Изискана елегантност преобразява си i Watch за секунди. 【Е лесно за носене и регулиране на 】 : Този страхотен каишка за Apple watch от смола с двоен разтегателен закопчалка от розово злато и неръждаема стомана, която може надеждно да се носят и лесно да правите.Каишка идва с инструмент за облекчаване и инструкция за употреба, което позволява да пригодите дължина на каишка за ръка, под китката си, може да се облекчи до 3 връзки от всяка страна по 10 мм за бройка.И това съответства на размера на мъжки женски китката : 5 "-7,99" на китката.Ако имате нужда от допълнителни връзки, моля, свържете се с нас. 【Прилагането на】 въжета i watches са Съвместими с всички 38 мм, 40 мм 41 мм 42 мм 44 мм, 45 мм и 49 мм i Watch Apple Watch, включително Серията Ultra, Series SE2, Series SE, Series 8, Серия 7, Серия 6, Series SE, Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2, Серия 2, Sport и т. 【Отлично сервизно обслужване】 Много ви благодаря за избор на лента за часа LINKWOW.Пакетът включва : 1 X Каишка за часовник от смола, 1 x инструмент за премахване на връзки.Ние дълбоко се грижим за вашия опит пазаруване!По всички въпроси за нашите ремешках за Apple Watch, моля, не се колебайте да се свържете с нас, вие ще получите много бърз отговор и задоволително следпродажбено обслужване.Закопчалката на ключалката. 【Лек и тънък дизайн】 Общо 31 грама.Много по-лесно метална каишка от неръждаема стомана, той създава усещане за лекота и маневреност.Най-добрият подарък за жени, момичета и приятелите на Деня на благодарността, Коледа, Годишнина, рожден Ден, Свети Валентин и т. 【Високо качество на изработка】 е Изработен от висококачествен полимер материал с цветен и стилен дизайн.Всяко парче смола бавно полирани от опитни майстори, което го прави много удобен в чорап и безвреден за кожата.Изискана елегантност преобразява си i Watch за секунди. 【Е лесно за носене и регулиране на 】 : Този страхотен каишка за Apple watch от смола с двоен разтегателен закопчалка от розово злато и неръждаема стомана, която може надеждно да се носят и лесно да правите.

Други функции

Най-добри сделки