.

.

BNP Лазерен Блестящ Диамант Кръгли тънки Пайети За Дизайн на Ноктите Блестящи Уши UV Гел 3D Флуоресцентни Люспи Пеперуда за Декорация на Нокти Маникюр Съвети За Красо?

BNP Лазерен Блестящ Диамант Кръгли тънки Пайети За Дизайн на Ноктите Блестящи Уши UV Гел 3D Флуоресцентни Люспи Пеперуда за Декорация

BGN 9.69

Брой продукти
На склад

Изработен от нетоксичен фолио с отлични пигментиГаранция за качество и блясък на безвредни за околната среда, безопасни за употреба.Пайети имат уникален блясък; Многостранни и кристално чисти, наистина придават красота и жар на вашето декорация, правят ноктите по-елегантни и очарователни.Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти. 100% чисто нов и високо качество.Пратката включва : Блясък за нокти BNP Butterfly (10 г) Характеристики : Блестящ прах за дизайн на ноктите, Акрил UV-гел накрайници За декориране на албум за изрезки Придават на ноктите колоритен и блестящ вид Може да се смесва с лак за нокти, за блестящи вечерни нокти е Подходящ за прилагане върху UV гел на ноктите /акрилни нокти / естествени нокти / и т. Професионален инструмент за маникюр е Подходящ за маникюрного салон, училище / колеж нийл арт, лична употреба, търговия на едро и т. Забележка : Спрете употребата при възникване на дразнене.При алергии на лепило, моля, не пръскайте върху чувствителна кожа или близо до очите.Марка BNP - това е серия продукти за нокти и мигли, произведена от нас, BNP beauty supply.Ние се ангажираме да предоставим най-високо качество продукти.Всички те са произведени от най-добрите материали от Канада.

Други функции

Най-добри сделки