.

.

притежателят на sd-карта И Кутия за съхранение за Носене на Притежателя Алуминиев 1SD с Пин-код за микро-SIM-карти 8TF Преносима Карта с Памет Малък Подарък-Кутия за съхр?

притежателят на sd-карта И Кутия за съхранение за Носене на Притежателя Алуминиев 1SD с Пин-код за микро-SIM-карти 8TF Преносима

BGN 6.70

Брой продукти
На склад

【Прахоустойчив, напълно защитен, водоустойчив лак】 Дръжте картите с памет ефективно и надеждно с помощта на нашия висококачествена кутия за съхранениеИзработени от трайни материали, но осигурява надеждна защита на вашите ценни снимки и клипове.Антимагнитный, прахоустойчив, удароустойчив.В този джоба има 1 слот за SD карта, 8 слота за TF карти Micro SD.Алуминиев калъф за съхранение.Предохраняйте си картата от огъване, повреди при екструдиране или преекспониране.Не позволявайте на мръсни чанта за фотоапарат забави вас!Нашата кутия за съхранение предлага лесен и организиран начин за управление на вашите карти с памет.Той е идеална за пътуване, заснемане на открито или просто за поддържане на оборудването си в ред.Монослойный Алуминий 1 SD + 8 TF Micro SD Карти с Пин Кутия за съхранение за Носене на Притежателя протекторыособенности : 1. Антимагнитный, прахоустойчив, удароустойчив. В този джоба има 1 слот за SD-карта, 8 слота за TF карти Micro SD. Алуминиев калъф за съхранение. Предохраняйте си картата от огъване, увреждане на екструдиране или преекспониране. Здрав и практичен. Портативен и лек на тегло.Спецификации : 1. Размери : приблизително 9,35x6,05x0,5 см/3,68x2,38x0,19" (Д Х Ш Х В) 2. Материал : Алуминий + антистатична EVA4. Цвят : черен, сребрист Забележка : само калъф за съхранение на карти с памет, карта памет и адаптер в комплекта не са включени.Това е ръчно измерване, може да бъде грешка в 2-3 мм. И цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин. надявам се на разбиране.Пакети : 1 x Калъф за съхранение на карти с памет Box1 x Подарък кутия Заводское решение.

Други функции

Най-добри сделки