.

.

Mxzzand Ръкохватка за геймпада серията Xbox, устойчива на плъзгане силиконова ръкохватка, за Xbox серия S / X, за игралната дръжки (черен)

Mxzzand Ръкохватка за геймпада серията Xbox, устойчива на плъзгане силиконова ръкохватка, за Xbox серия S / X, за игралната дръжки

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Ультратонкая обвивка на геймпада поглъща леки вибрации, драскотини и трохи, като същевременно осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портовеНескользящие повърхността и висококачествени материали осигуряват по-добро сцепление по време на игра, предотвратяват хлъзгането и позволяват да получават повече удоволствие от играта.Силиконова обвивка лесно се поддава на почистване, моля, уверете се, че тя е суха, преди повторното свързване на контролера.Този силиконов калъф прави геймпад безопасни, иновативни и стилни.Защитете вашия безжичен или кабелен оператор.Лесно се установява и отстранява.Това не пречи на работата на повечето контроллерных зарядни устройства.Подходящ за контролера на Xbox серия S/X. Ультратонкая обвивка на геймпада поглъща леки вибрации, драскотини и трохи, като същевременно осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. Нескользящие повърхността и висококачествени материали осигуряват по-добро сцепление по време на игра, предотвратяват хлъзгането и позволяват да се насладите на най-добрите игрални впечатления. Този силиконов калъф прави геймпад безопасни, иновативни и стилни.Защитете вашия безжичен или кабелен оператор. Лесен монтаж и демонтаж.Това не пречи на работата на повечето контроллерных зарядни устройства.Подходящ за контролера на Xbox серия S/X. Силиконова обвивка лесно се отстранява и се изчиства, моля, уверете се, че тя е суха, преди повторното свързване на контролера. Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Защита на геймпада Материал : силикон Цвят : както е показано на снимката Тегло : прибл. 180 г / 6,36 унция е Подходящ за Xbox серия S / X Осъществяване Списък : 2 х Силиконов защитен калъф за геймпада 4 х Кулисная на кутията.

Други функции

Най-добри сделки