.

.

20PCS Метални Прежди за Стоманена главата или Тялото Нимфи Материали за връзване на мухи Стандартна макара (12шт Перлена / Нощен Светещо-комплект C)

20PCS Метални Прежди за Стоманена главата или Тялото Нимфи Материали за връзване на мухи Стандартна макара (12шт Перлена / Нощен

BGN 8.99

Брой продукти
На склад

【ПАКАКГЕ ВКЛЮЧВА】Вие ще получите 12 намотки метални нишки (на нежна в нощта)Общо 20 различни цветове, много нюанси и достатъчно количество е напълно достатъчно за вашите мухи ръчно изработени.Се съхранява в кутия за удобство за носене. 【Висококачествени материали】 Конци са изработени от висококачествени метални прежди и найлон прежда, притежават висока износоустойчивост, което не е лесно да се прекъсне.Блестящи цветове не е толкова лесно изчезват и могат да запазят блясъка в продължение на дълго време. 【СВЕТИ през нощта】 е Изработен от нов вид текстил материал с екологични, която гарантира максимална интензивност на светене и дълъг експлоатационен живот.Поставете една муха под светлината на крушка или слънчева светлина за няколко минути, тя ще продължи да свети през нощта. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 150 D е подходящ за връзване тела, глави на мухи и т. се Препоръчва използването на куки за мухи № 1-16. 【Е идеален за потребители FLIES】 Налични цветове : зелено, бяло, синьо, сиво, оранжево, розово, червено, жълто, лилаво и т., 80 ярда на макарата.Цялата нишка навиват около постоянния стандартни сонда, подходящ за повечето шпуль. 【ПАКАКГЕ ВКЛЮЧВА】Вие ще получите 12 намотки метални нишки (на нежна в нощта).Общо 20 различни цветове, много нюанси и достатъчно количество е напълно достатъчно за вашите мухи ръчно изработени.Се съхранява в кутия за удобство за носене. 【Висококачествени материали】 Конци са изработени от висококачествени метални прежди и найлон прежда, притежават висока износоустойчивост, което не е лесно да се прекъсне.Блестящи цветове не е толкова лесно изчезват и могат да запазят блясъка в продължение на дълго време. 【СВЕТИ през нощта】 е Изработен от нов вид текстил материал с екологични, която гарантира максимална интензивност на светене и дълъг експлоатационен живот.Поставете една муха под светлината на крушка или слънчева светлина за няколко минути, тя ще продължи да свети през нощта. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 150 D е подходящ за връзване тела, глави на мухи и т. се Препоръчва използването на куки за мухи № 1-16. 【Е идеален за потребители FLIES】 Налични цветове : зелено, бяло, синьо, сиво, оранжево, розово, червено, жълто, лилаво и т., 80 ярда на макарата.Цялата нишка навиват около постоянния стандартни сонда, подходящ за повечето шпуль.

Други функции

Най-добри сделки