.

.

GRETD 5 бр. Преносим Настолен Офис Кабел за предаване на данни Кутия За Съхранение Органайзер Защитен за домашно управление с етикет (Цвят: прозрачен размер: един разм?

GRETD 5 бр. Преносим Настолен Офис Кабел за предаване на данни Кутия За Съхранение Органайзер Защитен за домашно управление

BGN 70.73

Брой продукти
На склад

1 Кутия за кабел за предаване на данните : Съхранява и упорядочивайте други малки предмети, като например кабели за данни, така че те са били внимателно разделят и вече не е в изправност. Конструкция плъзгаща се капачка : Конструкция плъзгаща се капачка е много гладка, трябва само леко да окаже натиск върху него, за да отворите кутия, която е лесна за използване. Стикер с етикет : я Залепете върху кутията, тя е лесно да се намери, малки предмети, като кабели за предаване на данни, се съхраняват чисти, лесно и разбираемо. С двойни дупки : В кутията има два отвора за кабели за предаване на данни кабел за предаване на данни може да се дръпне и да се използва незабавно, без да се отстранява от него. Здрав материал : Изработен е от пластмаса, елегантен и приятен на допир, прозрачен дизайн за лесен достъп до теми.Спецификация : Име на продукта : Кутия за съхранение на кабел за данни Цвят : прозрачен бял Материал : пластмаса Размер : около 9*5.98 инча (Д * Ш * В) на Помещение и включва : 5 бр. x кутия за съхранение на кабел за предаване на данни 10 бр. x этикеткапримечание : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Настолен органайзер с дръжка за мръсни дрехи в спалнята, офис начало декор, филцови кошница за съхранение на дебелото стойка.

Други функции

Product name:
Data cable storage box
Color:
Transparent white
Material:
Plastic
Size:
About 9*5.5*2.5 cm/3.54*2.17*0.98 inch (L*W*H)
The package includes:
5Pcs x Data cable storage box:
10Pcs x Label:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:
Desktop Organizer with Handle Bedroom Dirty Clothes Office Home Decor Felt Storage Basket Thick Standing :
Най-добри сделки