.

.

Преносим Охладител Инсулин UZIAH, Рефрижераторная кутия с една Литиева батерия, LCD дисплей, Рефрижератор за лекарства, Рефрижератор 2-8°C за Пътуване, автомобилен хлад?

Преносим Охладител Инсулин UZIAH, Рефрижераторная кутия с една Литиева батерия, LCD дисплей, Рефрижератор за лекарства, Рефрижератор 2-8°C

BGN 86.30

Брой продукти
На склад

* Охладител на инсулин : предназначен за осигуряване на удобен и достъпен начин за съхранение на лекарства (като инсулин или други лекарства за инжектиране) при безопасна температура * Система за напомняне за тревожност : когато батерията е изтощена или температурата ненормальна, охлаждаемая скоростна периодично да подава звуков сигнал, за да предупреди потребителя, за да се избегне недостатъчен заряд на батерията или повишена температура вътре в кутията, които могат да застрашат охлаждаемые стоки. * Продължителното използване на приставката за, интелигентен контрол на температурата, удобство за носене. Поддръжка на множество начини за таксуване, като например на борда на s-bahn и в самолет. батериите са напълно заредени, след 24 часа след прекъсване на захранването. * Широко се използва за хормон на растежа, инсулин, Интерферон, диагностични реактиви, Капсули, инжекции бутилирана вода и така нататък. * Малошумная конструкция : Използвайте керамични аксиален вентилатор, безшумен и тиха работа, дълъг живот.Не повече от 30 db по време на работа. * Охладител на инсулин : предназначен за осигуряване на удобен и достъпен начин за съхранение на лекарства (като инсулин или други лекарства за инжектиране) при безопасна температура. * Система за напомняне за тревожност : когато батерията е изтощена или температурата ненормальна, охлаждаемая скоростна периодично да подава звуков сигнал, за да предупреди потребителя, за да се избегне недостатъчен заряд на батерията или повишена температура вътре в кутията, които могат да застрашат охлаждаемые стоки. * Продължителното използване на приставката за, интелигентен контрол на температурата, удобство за носене. Поддръжка на множество начини за таксуване, като например на борда на s-bahn и в самолет. батериите са напълно заредени, след 24 часа след прекъсване на захранването. * Широко се използва за хормон на растежа, инсулин, Интерферон, диагностични реактиви, Капсули, инжекции бутилирана вода и така нататък. * Малошумная конструкция : Използвайте керамични аксиален вентилатор, безшумен и тиха работа, дълъг живот.Не повече от 30 db по време на работа.Благодарим ви, че избрахте нашия преносим хладилник (по-правилно да се нарече "Хладилника за лекарства и инсулин").Чрез прилагане на технологията на самото професионално хай-тек полупроводникови охлаждане и предотвратяване на прегряване, с прост и елегантен дизайн.

Други функции

Най-добри сделки